Archive for June, 2006

gambar eco-x..

Posted: Friday, June 30, 2006 in General

 103 – bacin, stupe & steve

 gang light & easy

 one of the check points

 rafting section

 team yg kantoi :p

hahaha.. best!! dah nak mampus pun boleh senyum lagi..

huhu.. dah sampai finish line..

 last check point

hihihi.. sikit lagi nak hancur passport tu

tq to amir & zabil for the photos.

siapa ada gambar masa rope section.. climb waterfall & abseiling tu??

just feel better..

Posted: Thursday, June 29, 2006 in General

santana  featuring steven tyler

she said, i’ll feel stranded
and i can’t tell anymore
if i’m coming or i’m going
it’s not how i planned it
i’ve got a key to the door
but it just won’t open

and i know, i know, i know
part of me says let it go
that life happens for a reason
but i don’t, i don’t, i don’t
cause it never worked before
but this time, this time
i’m gonna try anything to just feel better

tell me what to do
you know i can’t see through
the haze around me
and i’ll do anything to just feel better
i can’t find my way
god i need a change
and i’ll do anything to just feel better
any little thing to just feel better

she said i need you to hold me
i’m a little far from the shore
and i’m afraid of sinking
you’re the only one who knows me
and who doesn’t ignore,
that my soul is leaking

and i know, i know, i know
part of me says let it go
everything must have its season
around, around it goes
everyday’s the one before
but this time, this time,
i’m gonna try anything to just feel better

i’m tired of holding on
to all the things i oughta leave behind
it’s really getting old and
i think i need a little help this time

Credits

Written by Jamie Houston, Buck Johnson and Damon Johnson

Published by John And Nancye’s Son’s Music (ASCAP) / Seven Peaks Music (ASCAP), Buck On The Run/Hou & Co. Music (ASCAP), Sweet Sanctuary Songs (ASCAP)/Hou & Co. Music (ASCAP)

best siol lagu ni.. layannn.. pagi ni je dah lapan round wa dengar hihihi.. lu nak ke?? Click PLAY to listen.

unpredictable & unsangkarable..

Posted: Wednesday, June 28, 2006 in General

emmm.. mcm mane boleh kalah???

france menang besar pagi tadi.. masa 1st round main mcm pundek.. ramai yg budget spain akan menang tanpa banyak masalah.. tetiba lain pulak jadinya.. but no problem for brazil.. seperti yg disangkakan.. but semua tu wa tak kisah.. yg wa tak puas hati & still tak leh terima is mcm mane england boleh masuk quater final.. hahaha..

sayang betul laaa.. germany akan jumpa argentina masa quarter final.. best kalau this 2 team jumpa masa semi ke.. masa final ke.. hihihi.. wa rasa la team yg menang nanti akan masuk final & jadi champion. so world cup 2006 maybe dapat kat germany or argentina.

italy vs. ukraine.. wa rasa game ni italy menang but ukraine ni bahaya gak.. tetiba lak team ni power..

england vs. portugal.. confirm portugal laaa.. tak payah pikir lelama.. england poyo je hihihi..

brazil vs. france.. mesti ramai yg kata brazil menang but still wa mengharapkan sesuatu dari france..

so.. korang punya prediction mcm mane pulak..??

ada jaws tak..??

Posted: Tuesday, June 27, 2006 in General

wa tak pernah swim kat open water. so, last sunday gi try swim kat admiral pd marina.. pd international triathlon nanti dia org buat kat sini la. menu : swim +/- 1km, bike 40km & run 10km. but wa joint swim aje.. coz swim la part yg paling wa takut sekali. tgk air kat marina tu pun wa dah suspen gilaaa.. mcm2 ada kat dlm kepala wa ni..

wa tak ready lagi.. tetiba je amir tolak wa.. so bila dah dlm laut tu terus je la swim.. memula wa buat freestyle lebih kurang 2 meter.. eh ye ke?? entah2 2cm je.. pastu terus transform ke katak style.. tak confident punya pasal. kengkadang wa tutup mata.. hahaha.. mane lah tahu tetiba ada benda yg muncul kat depan mata.. hijau & biru je kat dlm air tu. kengkadang wa tgk kiri.. kengkadang wa tgk kanan.. kengkadang belakang.. sib baik ada org kat keliling wa.. mr chan cakap ari ni bukan race.. ikut pace sendiri.. tapi wa tgk yg lain makin lama makin jauh dari wa.. hahaha.. laju la dia org tu.. bila sampai kat jety, wa diantara yg last naik.. hihihi.. pastu rasa syok la pulakkk.. but takut tu still ada tapi dah ok la sikit. so bacin nak maintain sprint category or tukar ke olympic distance?? arghhh.. buat sprint dulu & bila swim dah ok baru tukar ke olympic distance hihihi..

tq azwar for the gambar.

 dgn coah mawas ehh.. azwar

demam..

Posted: Saturday, June 24, 2006 in General

every friday until end of world cup semua staff kat opis wa di encourage kan to pakai apa2 je jersey yg dia org suka.. jersey team yg masuk world cup laaa.. pastu kat opis wa skg ni dah jadi mcm stadium.. kat sana ada bendera.. kat sini ada bendera.. kat sini ada gambar player.. kat sana ada gambar player.. kat sana ada bola.. kat dlm seluar ada bebola.. opsss.. hihihi.. happening & pening gak laaa.. pastu petang2 nanti staff dari hr datang & pilih "the best supporter".. katanya nanti dapat hadiah.. arghhh.. hadiah tak penting.. yg penting wa suka gi opis pakai tshirt.. sempoi je..

yg ni kat lobby lift & kat paking lift..

yg ni kat dlm lift..

yg ni kat lobby..

poster kepala player ni besarrr siol.. tinggi lebih kurang 10 kaki kot or maybe lebih..

yg ni jln masuk ke opis wa..

wa pakai yg ni.. hahaha..

and wa mengharapkan ada aweks yg pakai mcm gambar kat bawah ni.. hihihi.. mimpi laaa.. muahhahaha..

opsss.. lupa lak.. korang pun dah tahu.. korea kalah & tak layak ke 2nd round.. eemmm.. wa kena carik team lain..!! and confirm bukan england..!! piii raa mabukkk..

sebelum subuh..

Posted: Friday, June 23, 2006 in General

south korean soccer fans watch a live tv broadcast of the 2006 world cup group g soccer match between south korea and france on a giant video screen installed in downtown seoul last monday.

sebelum subuh esok neither korea nor switzerland can afford to lose.. if you ask me, memang la wa nak korea menang or at least korea dapat masuk 2nd round.. pastu wa mengharapkan france kalah dgn togo or paling bagus pun seri.. hihihi.. biar dia tak dapat masuk 2nd round.

wa rasa wa tak dapat tgk la game sebelum subuh tu. wa plan nak buat long run lepas subuh pagi tu. puh kiri.. puh kanan.. korea patut menang. korea mesti masuk 2nd round.. sebab wa dah order jersey kat kawan wa yg gi korea. dia balik malaysia next week. so, kalau korea kalah and tak dapat beraksi masa 2nd round, wa nak buat apa dgn jersey tu..!! pundekkk.. hahaha..

perghhh..

Posted: Tuesday, June 20, 2006 in General

 

result dah keluar. nak tgk full results tekan sini. summary.. our team bulky, bulat & bachin (steve, stupe & bacin) overall dapat tempat ke 13/38 (21 team dnf or dq) and in men's team category kita dapat tempat ke 9/18. gilaaa.. overall lebih dari 50% team kena dnf (did not finish) or dq (disqualify). citer byk pun tak guna.. tgk result pastu tgk la byk mane team yg tak habis.. so korang boleh bayangkan la seksa and sengsaranya race ni.. tapi stim siol.. hihihi..

official time for our team : 7hrs 21min. team champion punya time is 5hrs 14min.

perghhh… penat siol.. but i like.. muahhh..