malas and lupa..

Posted: Friday, June 2, 2006 in General

ari ni dah 2nd june.. wa tak start training lagi.. lari and kayuh sikit2 tu ada la.. but not the “serious” training.. tgh blur and confius or maybe malas kot. 30th july – race day. time tu ada 2 race yg wa nak joint.. tu pasal la wa confius. mmds2 kat putrajaya pastu lagi satu penang marathon.. kat penang la, mane lagi :p

alamakkk.. lupa la pulakkk.. 22nd and 23rd july ada pd triathlon.. wa punya swimming still ceplesss.. wa punya swimming class ari sabtu and ahad aje.. kengkadang je dapat training weekdays. mampusss.. lantak la.. janji habis.

aduhhh.. mcm mane wa boleh lupa event yg best lagi satu ni. 18th jun, 2 minggu lagi eco x-capade kat ulu langat. wa confirm masuk. lama tak masuk adventure race ni. best siol. team mate wa kali ni ialah si bandit and stupe, bintang explorace tv3 3rd season. kat ulu langat nanti ada byk gak discipline dia.. ada trail running, ada mtb, ada rope work (climb & abseiling), ada mystery test and the wet part is bamboo rafting. perghhh.. the bestest la wa ingat coz sebelum2 ni tak ada bamboo rafting.

menu petang ni.. 10km easy run. kalau cuaca ok wa lari kat tepi tasik sambil tgk org dating or kalau ada rezeki dapat la tgk org tut tut.. hihihi.. kalau hujan, lari kat gym aje laaa.. layan tgk muka wa sendiri kat cermin gym tu.

Comments
  1. wendy says:

    apasai nak pegi penang? sbb awek ko ada sana kan? huahuahua

  2. bacin says:

    wendy : coz nak tgk kau lari.. nak amik gambar kau view from behind.. silap2 nanti aku kasi kau 1 tepukkan.. mcm stupe dapat masa klim.. hahahaha..

  3. bacin says:

    kau tak ingat ke si stupe kena tepuk dgn shine masa nak cross finish line.. try tanya stupe.. dia boleh kasi details.. hihihi

  4. me says:

    dey ane!! line clear nasik kandaq satu!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s