errr.. real ke ni..??

Posted: Wednesday, June 7, 2006 in General

 

wa registered for pd tri @ try. doing the sprint distance. teringin nak masuk olympic distance but still tak confident dgn wa punya swim. bukan pasal tak leh swim.. ni pasal swim slow sesangat. wa dah try 2 or 3 times swim 1.5km.. no problem.. but timing ceplesss tahap cipan mabuk minum brandy. tersasar jauh dari mamat2 yang average. arghhh.. tension betul.

hihihi.. the best part, lepas register dapat reply email from the organizer "this email is to confirm your registration for port dickson international triathlon 2006" perghhh.. wa suka yg part international tu.. hahaha.. mcm gud2 je.. hahaha..

Comments
  1. z says:

    fuiyooo…otai dah ada blog

  2. Aini says:

    aduh.. tak larat aku gelak weh!

    kalah la pipot camnih!! HAHAHHAHAH

  3. bacin says:

    jgn cuba nak lawan pipot oii.. pipot tu master aura ke-9 pedang setiawan tahap ke-8.. perghhh.. power tahap dewa cipan langit ke-7 tu.. hihihi.. kau paham tak??

  4. Faie says:

    Ko masuk PD tri pakai speedo tak??

  5. Aini says:

    bacin, aku dah promote site kau kat kawan2..

    jumpa nanti, jgn lupa belanja😛

    ice-cream potong yg mcm Shine makan tu pun takper..

  6. stupe says:

    bacin..giler sial..dah ada blog…

    will link you with my blog now!

  7. wendy says:

    hoi……nak letak lagu apa tu??????? mana ko dpt nom hp aku?

  8. bacin says:

    faie : just wear my cycling short aje la.. swim dah ok nanti boleh la aku beli baju mcm kau & azwar.. but goggle aku brand speedo hihihi..

    aini : wa kasi lu “ice-cream wa yg telah dipotong” FREE.. tak habis punya.. hahahah..

    stupe : baru nak belajar.. belasah je ni

    wendy : tak tahu la nak letak lagu mcm mane..!! no. hp kau, agent aku yg kasi.. kau ingat kau aje ada agent :p

  9. wendy says:

    bacin: hahahahaa yeala pandai.

  10. norm says:

    abg bacin … badan i sakit2 lah lepas swimming smlm … camaner nak tri kat PD nnt nih ?!! u leh tolong massage kan tak … ? heheheeee

  11. bacin says:

    asry@norm : kalau lu suka jantan urut, nanti wa kenalkan lu dgn shine.. dia boleh urut lu 1 badan.. siap service.. tukar minyak itam.. cuci plug.. cuci ekzos.. mau??

  12. norm says:

    yuck …… warghhhhhhhhhh tidakkkk……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s