Archive for Monday, June 12, 2006

astro channel 83

Posted: Monday, June 12, 2006 in General

on friday wa terlepas world cup opening game between germany and costa rica. wa tidur awal coz plan nak buat long run on saturday morning. lari kat putrajaya.. ada 6 org yg joint.. 5 org lari.. 1 kayuh basikal. semua lari ikut pace sendiri.. slow & steady. wa berjaya gak la buat 21km dalam masa 2hrs 32min. penat tu memang la penat but still ok, tak la mcm nak mampus. this is my 1st long run.. training for penang bridge international marathon. hihihi.. lagi sekali wa suka bunyi international tu. wa ni kan international standard hahaha.. poyo.

on saturday nite pulak terlepas game england vs paraguay coz ada swimming class. nasib baik ada 3-4 org student baru, boleh la wa curik tulang sikit. asal coach tak nampak je, wa tersidai kat tepi pool.. hihihi.. simpan tenaga beb.. selalunya bila class dah nak habis, coach akan suruh buat lap.. tak la semput sangat.

sunday memang wa lepak habis.. nak kayuh pun tak ada mood. aduhhh.. dah 2 minggu tak kayuh ni. tapi wa rasa memang wa patut rest, betul tak? hahaha.. masa ni la wa habiskan time layan bola. perghhh.. wa tgk game germany.. wa tgk game england (bosan gila).. wa tgk game argentina.. pastu wa tgk live game netherlands.. layannn.. siap ponteng class swimming. lagi best kalau dapat tgk reramai dgn member.. lagi happening kot. hahaha.. evil laugh.. today this remote is under my control.. sapa nak tgk citer lain boleh gi tgk kat bilik.. ari ni this tv wa yg punya.. hahaha..

emmm.. esok dah kena keluar gi opis awal sikit coz esok budak dah start sekolah.. jalan mula sesak. kalau tak cuti sekolah wa keluar rumah paling lewat pun before 7.00am.. kalau cuti sekolah kengkadang tu dekat kul 8.00am baru start keter..

alamakkk.. dah midnight daaa.. ok time for zzz..

menu for monday – 10km easy run.