japan poyosss..

Posted: Tuesday, June 13, 2006 in General

wa disappointed la malam tadi coz japan kalah. team japan bukan tak leh main.. japan attack byk kali ooo.. but finishing tak ada.. wa kecewa.. lepas ni wa nak tgk korea main pulak. masa 2nd round nanti baru wa pilih team favourite wa. skg ni byk sgt team yg wa suka la.. confuse :p

pagi tadi, masa tgh berinternet.. wa terjumpa la benda ni.. menarik gak la.. jom reramai test try tgk.. sesuka je.. utk meredakan hati yg tak puas hati ni.. lagi pun wa suka la tgk aweks-aweks yg pakai kimono ni.. nampak sexy and mcm senang je nak bukak baju tu.. hihihi.. teringat citer blue jepun.. hahaha..

apa nama korang dlm japanese.. what is your japanese name?? lu amik each letter from your name.. pastu tukar dgn huruf yg diberi.. ada paham tak??

a = ka.. b = zu.. c = mi.. d = te.. e = ku.. f = lu.. g = ji.. h = ri.. i = ki.. j = zu.. k = me..

l = ta.. m = rin.. n = to.. o = mo.. p = no.. q = ke.. r = shi.. s = ari.. t = chi.. u = do..

v = ru.. w = mei.. x = na.. y = fu.. z = zi..

contoh : bacin = zukamikito.. emmm.. bunyi mcm nyamuk je..

Advertisements
Comments
  1. z says:

    hait….zikakitakato reporting for duty….dozo

  2. norm says:

    warghh uncle zukamikito .. unur tak penah menghalang selera yer ……. moshi moshi …

    kaarishifu …. err knp ada mcm bunyi kari nih …..

  3. princessren says:

    mary = rinkashifu .. ok tuh. ada bunyi sifu kat belakang. hehehehe…

  4. Aini says:

    tak de keje lain ke?

    gambar ni tak cukup oomph la šŸ˜›

  5. norm says:

    ooo nak pic yg ummphh yer , wa ada tapi tak manis lah kalau uncle bacin tgk …. waghhhh waghhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s