bulky, bulat & bachin..

Posted: Thursday, June 15, 2006 in General

 bulat & bulky – my team mate.

petang ni wa and team mate wa ada skills testing and equipment check kat the summit climbing gym. tetiba rasa suspend la pulak. eemmm.. dah lama gak tak masuk adventure race ni.. the last adventure race yg wa masuk kat langkawi.. last year.. best ooo.. macam2 ada..

malam tadi dok sibok la carik & kumpul barang2.. anak2 wa pun dok sibok gak tolong abah dia yg poyo ni.. tolong peningkan kepala abah dia.. hihihi..

check list..

camelbak.. 3 litre resevoir : ok.. helmet : ok.. harness : ok.. carabiners : ok.. figure eight : ok.. 2 slings : ok.. prussick cord : ok.. gloves : ok.. mountain bike : ok.. running shoes : ok.. aina jgn amik abah punya sarong tangan tu.. aina nak tengok je.. ok ok.. jab lagi letak balik ok.. spare tubes : ok.. pump : ok.. hafiz mane abah punya helmet?? abah punya helmet ni busuk la.. tau pun busuk.. nanti abah spray la dgn febreze.. bak sini.. abah, benda ni nak buat apa bah.. abah, yg ni nak pakai kat mane ni.. kalau tak ada benda ni tak boleh ke bah.. bla.. bla.. bla.. semua kasi abah sini.. abah nak letak dlm bag.. ok siap.. jom makan.

 anak abah..

race day ari ahad ni kat ulu langat. organizer estimate 6-9 hrs for slow team to finish. errr.. bunyi mcm team wa je.. aduhhh.. arghhh.. tu semua wa tak kisah asalkan wa punya team dapat kalahkan this one team.. nama team tu terpaksa dirahsiakan atas sebab2 keselamatan hahaha.. disciplines.. trail running, mountain biking, rope work.. panjat kat air terjun & abseiling (yg ni wa gayat siol).. mystery test & bamboo rafting.

9hrs !! makkk oiii..!! lamanyaaa..

Comments
  1. Aini says:

    good luck.. mcm best jer.. hmm tapi aku kureng berminat dgn adventure dlm hutan mcm yg kau buat ni..

    part rafting tu aku minatttttt…

  2. stupe says:

    Bacin, bukan Bulky…it’s Baldy or Botak now. hahahaha…

    no worries la kawan, aku dgn bandit pun tak seterror maner.🙂

    we will go and finish the race…don’t worry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s