confirm cap ayam..

Posted: Monday, June 19, 2006 in General

france poyosss.. star bersepah-sepah dlm team tu but hanya mampu seri aje dgn korea.. hahaha.. the evil laugh is back.. caya la korea. betul la sebijik mcm tin kosong.. bunyi je power tapi bila main tak power mane pun.. hahaha..

semalam race kat ulu langat best gilaaa.. tq stupe & steve. 8hrs beb.. byk team yg dnf (did not finish) & dq (disqualification).. kesiannn.. hihihi.. unofficial result team wa tempat ke-10.. tak sabar nak tengok official results. gambar & race report kena tunggu gak sebab semua benda2 tu kat org lain.. tunggguuu..

Comments
  1. stupe says:

    tuh sebab aku tak tgk world cup.

    tidur lagi baguih!

  2. Aini says:

    aku rasa france jadi mcm last yr la.. tak masuk 2nd round pon kihkihkih.. rasakan!

  3. princessren says:

    France tuh players dia dah tualaaaa.. sbb tuhlah WC interesting. u never really knows who’s gonna win and who’s not. unpredictable… they say it’s gonna b brazil this yr but then, maybe not…

    aini: last year takdek world cup. last WC was in 2002… but back then, mmg betul derang tak masuk pun 2nd round. maybe it will happen again this time ard… sian derang… France the 1998 champion…

  4. bacin says:

    if i not mistaken in wc 2002, france langsung tak sumbat 1 gol pun.. but still ramai yg kata team ni akan masuk final.. hahaha.. wa confuse & tak paham langsung

  5. Aini says:

    hahaha.. i mean 2002.. sori kengkawan.. nampak sgt bukan kaki bola

    alah 1998 pun sbb home ground. aku rasa diorang rasuah referee dgn gol keeper brazil kihkihkih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s