perghhh..

Posted: Tuesday, June 20, 2006 in General

 

result dah keluar. nak tgk full results tekan sini. summary.. our team bulky, bulat & bachin (steve, stupe & bacin) overall dapat tempat ke 13/38 (21 team dnf or dq) and in men's team category kita dapat tempat ke 9/18. gilaaa.. overall lebih dari 50% team kena dnf (did not finish) or dq (disqualify). citer byk pun tak guna.. tgk result pastu tgk la byk mane team yg tak habis.. so korang boleh bayangkan la seksa and sengsaranya race ni.. tapi stim siol.. hihihi..

official time for our team : 7hrs 21min. team champion punya time is 5hrs 14min.

perghhh… penat siol.. but i like.. muahhh..

Comments
  1. stupe says:

    giler power sial 3B.
    🙂

  2. Biskot says:

    bai…sebab lu cas terer…wa pon terpaksa aar mengakui kehebatan lu….chaiyyo chaiyyo!!

  3. Aini says:

    bacin, tak de citer bola ke hari ni??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s