sebelum subuh..

Posted: Friday, June 23, 2006 in General

south korean soccer fans watch a live tv broadcast of the 2006 world cup group g soccer match between south korea and france on a giant video screen installed in downtown seoul last monday.

sebelum subuh esok neither korea nor switzerland can afford to lose.. if you ask me, memang la wa nak korea menang or at least korea dapat masuk 2nd round.. pastu wa mengharapkan france kalah dgn togo or paling bagus pun seri.. hihihi.. biar dia tak dapat masuk 2nd round.

wa rasa wa tak dapat tgk la game sebelum subuh tu. wa plan nak buat long run lepas subuh pagi tu. puh kiri.. puh kanan.. korea patut menang. korea mesti masuk 2nd round.. sebab wa dah order jersey kat kawan wa yg gi korea. dia balik malaysia next week. so, kalau korea kalah and tak dapat beraksi masa 2nd round, wa nak buat apa dgn jersey tu..!! pundekkk.. hahaha..

Comments
  1. Aini says:

    jersey tu buat lap bola laaa.. hehehehe

    go korea!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s