demam..

Posted: Saturday, June 24, 2006 in General

every friday until end of world cup semua staff kat opis wa di encourage kan to pakai apa2 je jersey yg dia org suka.. jersey team yg masuk world cup laaa.. pastu kat opis wa skg ni dah jadi mcm stadium.. kat sana ada bendera.. kat sini ada bendera.. kat sini ada gambar player.. kat sana ada gambar player.. kat sana ada bola.. kat dlm seluar ada bebola.. opsss.. hihihi.. happening & pening gak laaa.. pastu petang2 nanti staff dari hr datang & pilih "the best supporter".. katanya nanti dapat hadiah.. arghhh.. hadiah tak penting.. yg penting wa suka gi opis pakai tshirt.. sempoi je..

yg ni kat lobby lift & kat paking lift..

yg ni kat dlm lift..

yg ni kat lobby..

poster kepala player ni besarrr siol.. tinggi lebih kurang 10 kaki kot or maybe lebih..

yg ni jln masuk ke opis wa..

wa pakai yg ni.. hahaha..

and wa mengharapkan ada aweks yg pakai mcm gambar kat bawah ni.. hihihi.. mimpi laaa.. muahhahaha..

opsss.. lupa lak.. korang pun dah tahu.. korea kalah & tak layak ke 2nd round.. eemmm.. wa kena carik team lain..!! and confirm bukan england..!! piii raa mabukkk..

Comments
  1. tank says:

    beb lu kena sokong england. portugal dah banyak player kena suspend sebab red card nanti. sure england menang! hahahah

    ps:aku sokong spain!

  2. princessren says:

    haahhaah best nyer office engko. u kerja aper sebenarnye? betul cakap tank. tapi still unpredictable. dgn cara england main semlm i still hv doubts whether derang bleh kalahkan portugal nanti. Keluarkan Lampard tuh. Lembat dan lambatlaaa… dasar pemain chelsea. hehe…

    Aku sokong Argentina & German… hehe spain pun i sokong gak…

  3. bacin says:

    hahaha.. spain OUT.. mcm mane france boleh menang ni.. 3-1 pulak tu.. org tua botak yg score last gol for france.. hahaha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s