ada jaws tak..??

Posted: Tuesday, June 27, 2006 in General

wa tak pernah swim kat open water. so, last sunday gi try swim kat admiral pd marina.. pd international triathlon nanti dia org buat kat sini la. menu : swim +/- 1km, bike 40km & run 10km. but wa joint swim aje.. coz swim la part yg paling wa takut sekali. tgk air kat marina tu pun wa dah suspen gilaaa.. mcm2 ada kat dlm kepala wa ni..

wa tak ready lagi.. tetiba je amir tolak wa.. so bila dah dlm laut tu terus je la swim.. memula wa buat freestyle lebih kurang 2 meter.. eh ye ke?? entah2 2cm je.. pastu terus transform ke katak style.. tak confident punya pasal. kengkadang wa tutup mata.. hahaha.. mane lah tahu tetiba ada benda yg muncul kat depan mata.. hijau & biru je kat dlm air tu. kengkadang wa tgk kiri.. kengkadang wa tgk kanan.. kengkadang belakang.. sib baik ada org kat keliling wa.. mr chan cakap ari ni bukan race.. ikut pace sendiri.. tapi wa tgk yg lain makin lama makin jauh dari wa.. hahaha.. laju la dia org tu.. bila sampai kat jety, wa diantara yg last naik.. hihihi.. pastu rasa syok la pulakkk.. but takut tu still ada tapi dah ok la sikit. so bacin nak maintain sprint category or tukar ke olympic distance?? arghhh.. buat sprint dulu & bila swim dah ok baru tukar ke olympic distance hihihi..

tq azwar for the gambar.

 dgn coah mawas ehh.. azwar

Comments
  1. Aini says:

    rilek aa bacin. jgn le ingat Jaws semua. kalo pikir bukan2, mmg le takut.

    All the best in PD tri.

  2. pipot says:

    hampeh nko panggil aku coach mawas? cis!!1

    neways good job kat PD hari tuh …

  3. azhar says:

    memang kena pangil mawas!!!!!!!!!!!! abis nak pangil ko apa lagi, ahahahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s