unpredictable & unsangkarable..

Posted: Wednesday, June 28, 2006 in General

emmm.. mcm mane boleh kalah???

france menang besar pagi tadi.. masa 1st round main mcm pundek.. ramai yg budget spain akan menang tanpa banyak masalah.. tetiba lain pulak jadinya.. but no problem for brazil.. seperti yg disangkakan.. but semua tu wa tak kisah.. yg wa tak puas hati & still tak leh terima is mcm mane england boleh masuk quater final.. hahaha..

sayang betul laaa.. germany akan jumpa argentina masa quarter final.. best kalau this 2 team jumpa masa semi ke.. masa final ke.. hihihi.. wa rasa la team yg menang nanti akan masuk final & jadi champion. so world cup 2006 maybe dapat kat germany or argentina.

italy vs. ukraine.. wa rasa game ni italy menang but ukraine ni bahaya gak.. tetiba lak team ni power..

england vs. portugal.. confirm portugal laaa.. tak payah pikir lelama.. england poyo je hihihi..

brazil vs. france.. mesti ramai yg kata brazil menang but still wa mengharapkan sesuatu dari france..

so.. korang punya prediction mcm mane pulak..??

Comments
  1. princessren says:

    sigh.. ingatkan Brazil je yg acting main cam pundek first round. France pun buat camtuh rupanye.. sesungguhnye tak disangka…

  2. […] wa punya prediction ari tu boleh tahan tepat gak.. huhu.. dulu wa ada cakap nak tukar team favourite wa.. tak jadi lah.. wa nak maintain 2 team yg wa suka dari sekolah dulu – germany & italy.. this 2 teams dah byk ada perubahan. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s