Archive for Monday, July 3, 2006

operacion puerto..

Posted: Monday, July 3, 2006 in General

wa kecewa, sedih & confuse.. kat spain pihak berkuasa dah exposed doping scandal ni.. lebih kurang 200 athletes terlibat.. yg lebih mengecewakan ialah many of them cyclists. wa tak paham.. why?? sesiapa kat luar sana yg paham tolong kasi wa paham sikit.. terdesak sangat ke nak menang.. kalau tak jadi champion kena hukum bunuh ke? kalau dah ramai cyclist yg pakai epo or ubat or dadah terlarang ni, so semua jadi power.. so sapa yg nak jadi champion kalau semua dah power?? for the record.. lance never failed a doping test.. lance menang 7 kali ltdf.. so, sendiri mau ingat laaa..

latest news..

ullrich, basso risk four years – life-long ban for hamilton?

38 pages of circumstantial evidance

tour de france stripped of three top riders

ullrich, sevilla and pevenage suspended.. the list gets longer

kasi malu org kampung je.. phuiii..

who will fill armstrong’s shoes..??

Posted: Monday, July 3, 2006 in General

wa punya prediction ari tu boleh tahan tepat gak.. huhu.. dulu wa ada cakap nak tukar team favourite wa.. tak jadi lah.. wa nak maintain 2 team yg wa suka dari sekolah dulu – germany & italy.. this 2 teams dah byk ada perubahan.

perghhh.. zidane dah otai pun still power lagi tuuu.. france is better than brazil?? maybe yes masa game ari ru. wa tgk striker & midfielder brazil susah nak lepas defance france. tak byk try dari brazil. but still brazil & france main besttt.. tak mcm england.. sebelum2 ni main mcm pundek & slow, tetiba jumpa portugal yg main laju baru padan muka.. nampak sgt si rooney tu stamina cap ayam.. dah penat nak mampus keja bola pi pukul player portugal pulakkk.. jarang dapat bola nak marah org lain pulak.. padan muka kena card merah.. muah hahaha..

semi-final nanti germany vs. italy & portugal vs. france. eemmm.. wa rasa germany akan jumpa france masa final nanti pastu germany jadi champion hihihi..

eh.. lupa pulakkk.. tadi wa nak citer pasal le tour de france laa.. ltdf dah start sabtu lepas & ramai nama besar dlm tour kali ni tak ada.. ni semua pasal scandal doping tu.. kalau scandal sex sedap gak la hihihi.. jan ullrich & ivan basso is out of the race.. sapa lagi.. alexander vinokourov, oscar sevilla.. perghhh.. ramai siol.. semalam wa baca ada 58 nama.. pastu team astana wuerth langsung tak leh masuk race.. semua rider team tu kantoi. dahsyat la dia org ni.. nak power & nak menang sangup amik dadah.. wa tak paham la.. nak power kasi training lebih laaa.. eemmm.. entah laa..

so this year agak2 sapa la yg boleh jadi champion & boleh ganti tempat armstrong..?? astro pulak buat kelakar tunjuk delay ltdf kul 3.30pm everyday.. opis hr sapa nak tgk?? tunjuk la diantara kul 7.00pm sampai kul 12.00 midnight or before world cup hihihi.. abis je tgk ltdf terus tgk world cup hahaha.. tv ni wa yg punya hahaha..