who will fill armstrong’s shoes..??

Posted: Monday, July 3, 2006 in General

wa punya prediction ari tu boleh tahan tepat gak.. huhu.. dulu wa ada cakap nak tukar team favourite wa.. tak jadi lah.. wa nak maintain 2 team yg wa suka dari sekolah dulu – germany & italy.. this 2 teams dah byk ada perubahan.

perghhh.. zidane dah otai pun still power lagi tuuu.. france is better than brazil?? maybe yes masa game ari ru. wa tgk striker & midfielder brazil susah nak lepas defance france. tak byk try dari brazil. but still brazil & france main besttt.. tak mcm england.. sebelum2 ni main mcm pundek & slow, tetiba jumpa portugal yg main laju baru padan muka.. nampak sgt si rooney tu stamina cap ayam.. dah penat nak mampus keja bola pi pukul player portugal pulakkk.. jarang dapat bola nak marah org lain pulak.. padan muka kena card merah.. muah hahaha..

semi-final nanti germany vs. italy & portugal vs. france. eemmm.. wa rasa germany akan jumpa france masa final nanti pastu germany jadi champion hihihi..

eh.. lupa pulakkk.. tadi wa nak citer pasal le tour de france laa.. ltdf dah start sabtu lepas & ramai nama besar dlm tour kali ni tak ada.. ni semua pasal scandal doping tu.. kalau scandal sex sedap gak la hihihi.. jan ullrich & ivan basso is out of the race.. sapa lagi.. alexander vinokourov, oscar sevilla.. perghhh.. ramai siol.. semalam wa baca ada 58 nama.. pastu team astana wuerth langsung tak leh masuk race.. semua rider team tu kantoi. dahsyat la dia org ni.. nak power & nak menang sangup amik dadah.. wa tak paham la.. nak power kasi training lebih laaa.. eemmm.. entah laa..

so this year agak2 sapa la yg boleh jadi champion & boleh ganti tempat armstrong..?? astro pulak buat kelakar tunjuk delay ltdf kul 3.30pm everyday.. opis hr sapa nak tgk?? tunjuk la diantara kul 7.00pm sampai kul 12.00 midnight or before world cup hihihi.. abis je tgk ltdf terus tgk world cup hahaha.. tv ni wa yg punya hahaha..

Comments
  1. teek says:

    pakcik, kasik ler italy masuk final and alang2 dah letak kat final tu, kasik dorang menang jeee. 😉

    FORZA AZZURI!

  2. bacin says:

    te_ek : nko buat aku fening laaa.. emmm.. italy pun aku suka gak.. but advantage kat german la kot sebab main kat tempat dia..

  3. teek says:

    pakcik jahat, fening no more…Azzuri in final! i think it’s good enough, klu menang…it’s a bonus.

  4. Aini says:

    italy vs france = france la menang🙂

    woo hoo!!

  5. gua tatak kisah munye. boss baru je sambar plasma 55 inch kat opis. 3:30 dah booking tour de france munya wayang. final bola conform opis roboh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s