Archive for Thursday, July 6, 2006

malaysia’s triathlon forum

Posted: Thursday, July 6, 2006 in General

korang suka swim?? korang suka kayuh basikal?? korang suka lari?? or suka buat semua benda stim tu.. click gambar kat atas tu & register cepat.. bukan kena bayar pun.. korang boleh bersuka ria kat situ.. hihihi.. boleh la exchange pendapat korang.. tanya apa2 yg tak tahu or confuse.. tengok or letak gambar race.. info pasal coming soon punya race.. dan mcm2 lagi lah..

azura.. ehh.. azzuri..

Posted: Thursday, July 6, 2006 in General

kalau tgk game italy & france masa semi-final, wa rasa world cup 2006 ni italy champion.. final nanti italy menang 2-0 hihihi.. before this italy byk main individual skill tapi this year lain sikit.. italy byk passing tak byk simpan bola sesorang pastu laju pulak tu..