Archive for Tuesday, July 18, 2006

ipoh mali.. main banyak bunyi..

Posted: Tuesday, July 18, 2006 in General

perghhh.. in july ni banyak betul event.. almost every week ada je benda nak buat. last sunday wa join ipoh mtb fellowship ride kat tambun.. tambun and tembam.. bunyi dah dekat dah tu.. mesti best kan?? hihihi.. memang best ooo.. 45km offroad trail yg stim sesangat. flag off kul 8.00am and wa sampai kat finishing line lebih kurang kul 12.05pm. wa tergolek sekali kat dalam hutan tu bila tayar depan masuk lobang kat titi kayu. sib baik tergolek dgn cara handsome.. kalau tergolek dog maybe akan memalukan seumur hidup wa hahaha..

kita org tinggal kat sini la.. tambun inn.. kat luar mcm panggung wayang zaman p ramlee but sib baik kat dalam bilik cun and siap ada astro lagi.. saturday nite layan af4 hihihi.. kat tv2 ada konsert jamal.. layan sampai midnite.. hidup jamal.. hahaha..

errr.. bang, nak tanya sikit.. disk ni kalau burn mp3 boleh muat berapa lagu yek..??

laif, azmar, izwan & sapari..

500++ rider datang dari merata pelusuk malaya..

makkk oiii.. muka serious tu.. yg sebenarnya tengah terkemut kemut tahan berak.. hahaha..

banyak sungai lelawa dlm hutan tu.. dah start ride terlupa nak amik gambar daaa.. yg ni dari camera shakir.

road block.. dah habis ride dapat souvenir

yg ni bukan amoi jual limau tambun ok.. this is wendy.. kat tangan dia tu ada list tukang urut.. lepas habis ride korang boleh amik contact no. kat dia.. hahahaha..

banyak tenaga dah habis tadi beb.. kasi reload balik kaw kaw punya..

alamakkk.. gulp.. gigi palsu aku..

tadi aku guna lapan juta calories utk sampai ke finish line.. skg ni baru loading balik 0.000001%

bila nak habis makan daaa.. aduhhh.. perut cramp nak buat mcm mane ni..??

harap maaf.. yg sampai lambat sila amik nombor kat wendy..

alamakkk.. pd international triathlon lagi 4 ari..!!