Archive for Sunday, July 23, 2006

zoot perghhh..

Posted: Sunday, July 23, 2006 in General

port dickson international triathlon 2006, sabtu & ahad.. banyak benda nak citer sebenarnya.. tapi nanti lah dulu.. kasi settle satu satu dulu.

sabtu wa race.. ahad pun wa race.. sabtu wa masuk sprint category.. ahad wa masuk team relay.. gila kuasa betul.. hihihi..

masa wa sampai kat admiral marina nak amik race kit.. wa nampak cervelo p3 tgh display kat situ. ivan basso pakai bike ni kat giro d’italia.. lawa siol. pastu yg syok nya the bike boutique nak buka cawangan kat kl.. kalau tak silap kat klcc. so, kedai ni buat cabutan bertuah.. siapa bertuah akan dapat cervelo p3 frameset. wa pun isi je form yg aweks tu kasi.. senang je.. tulis nama & email address je.. pastu angau.. senang kan??

yg satu ni pun syok gak.. ramai yg tergoda termasuk wa.. pastu harga pun consider ok la.. zoot racesuit..!! kat malaysia mane ada kedai jual baju sendat ni. mamat tu bawak zoot ori beb.. 2006 punya model.. dia bawak 2 kaler.. merah/hitam & biru/hitam.. kalau kat dalam website tu zoot jual $95 us dollar.. lebih kurang $380 ringgit malaysia.. tak campur duit pos lagi tu.. si azhar mamat jb cakap kat singapore pun lebih kurang harga mcm tu gak.. mamat yg jual zoot tu cakap only for today dia jual $290 cash.. no credit card. hahaha.. ada beraniii.. orca thailand pun tak silap wa lebih kurang $250 to $300. tak boleh tahannn.. hihihi.. apa2 hal pun wa dah amik dia punya call card. sendiri mau ingat..

kalau wa pakai suit ni masa race ok tak?? kat perut tu nanti wa fine-tune la sikit..