zoot perghhh..

Posted: Sunday, July 23, 2006 in General

port dickson international triathlon 2006, sabtu & ahad.. banyak benda nak citer sebenarnya.. tapi nanti lah dulu.. kasi settle satu satu dulu.

sabtu wa race.. ahad pun wa race.. sabtu wa masuk sprint category.. ahad wa masuk team relay.. gila kuasa betul.. hihihi..

masa wa sampai kat admiral marina nak amik race kit.. wa nampak cervelo p3 tgh display kat situ. ivan basso pakai bike ni kat giro d’italia.. lawa siol. pastu yg syok nya the bike boutique nak buka cawangan kat kl.. kalau tak silap kat klcc. so, kedai ni buat cabutan bertuah.. siapa bertuah akan dapat cervelo p3 frameset. wa pun isi je form yg aweks tu kasi.. senang je.. tulis nama & email address je.. pastu angau.. senang kan??

yg satu ni pun syok gak.. ramai yg tergoda termasuk wa.. pastu harga pun consider ok la.. zoot racesuit..!! kat malaysia mane ada kedai jual baju sendat ni. mamat tu bawak zoot ori beb.. 2006 punya model.. dia bawak 2 kaler.. merah/hitam & biru/hitam.. kalau kat dalam website tu zoot jual $95 us dollar.. lebih kurang $380 ringgit malaysia.. tak campur duit pos lagi tu.. si azhar mamat jb cakap kat singapore pun lebih kurang harga mcm tu gak.. mamat yg jual zoot tu cakap only for today dia jual $290 cash.. no credit card. hahaha.. ada beraniii.. orca thailand pun tak silap wa lebih kurang $250 to $300. tak boleh tahannn.. hihihi.. apa2 hal pun wa dah amik dia punya call card. sendiri mau ingat..

kalau wa pakai suit ni masa race ok tak?? kat perut tu nanti wa fine-tune la sikit..

Comments
  1. Aini says:

    oi.. ni bukan citer race nih.. ni macam citer Mega Sale Carnival jer..

    kalo kau nak beli suit tu, aku sokong 100%.. cantek aa..

  2. ajeep says:

    bacin, pakai corset la nak fine tune kat perut tu

  3. z says:

    congrats bro…on your first tri…gua jeles…gila lah kedai bike boutique ni…kalau dia buat bike lodge tu mmg cun..apsal la aku tak terpikir pasal business ni

  4. Faie says:

    Oit, triathlete! Congrats! Beli lah trisuit Zoot tu. Boleh lah bergaya lain kali:mrgreen:.

  5. stupe says:

    bacin…congrats and well done triathlete.

    eh, pasal tak beli race suit tuh..for sure lagi aero…masa pedal boleh kejar wa.
    🙂

    well done to the relay team too.

    saper swim dan saper run?

  6. wendy says:

    bacin: kalo nak tunekan perut…beli la OSIM uZap. carik la kat google apa tu..hahaha

  7. Gary says:

    Thank mate for joining us in the relay team! Your bike lap time rocks! Looking forward to bike with you the next time!🙂

  8. Aini says:

    wendy,

    aku rasa for bacin, iGallop lebih sesuai…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s