Archive for Tuesday, July 25, 2006

1st day.. sprint

Posted: Tuesday, July 25, 2006 in General

unofficial time.. pakai jam cap nike triax c5.. kena beli jam baru la.. jam ni mcm nak rosak je.. dia punya punat picit2 tu dah nak tanggal tapi banyak berjasa jam kesayangan wa ni.

swim 400m : 17min.. bike +/- 12km : 20min.. run 3km : 21min.. total : 58min.. tempat ke berapa tak tahu lagi.. mcm biasa la kena tunggu update kat triathlon malaysia.

kat starting line.. wa gi test air dulu.. swim slow2 kasi warm up dulu.. pastu baru lepak tunggu masa je nak start. jumpa ramai member gak kat sini. cover line.. buat2 kool je.. but if pakai hrm mesti dah tunjuk max reading. suspend siol..

kim : saya tujukan lagu negaraku ini khas buat bacin.. 

kimbeley yap pun ada gak.. wa dapat borak dgn star kat starting line.. bangga siol.

before start mr chan kasi syarahan terakhir.. wa tengah bergayut kat pontoon.. penat ooo terapung lelama dalam laut tu.

dah start pun.. entah berapa ramai la yg kena tendang masa start ni.

jauh lagi daaa.. sampai hujung tu turn left pastu go straight.. lama sikit lepas tu baru buat u turn.

abang bomba.. ready ye.. kalau nampak wa tenggelam timbul terus je masuk gear 5 ok.

bike section.. part ni yg paling wa suka hihihi.. boleh curi tulang. lepas ni kena lari pulak.. aduhhh..

 sikit je lagi..

 yeaaa.. dah sampaiii..

huhu.. malam ni boleh la celebrate dgn awek ganas pujaan hati wa hahaha..

after dinner kat admiral marina.. with stephanie chok.. diantara perempuan paling ganas kat dalam dunia duathlon & triathlon di malaysia.. kat pd dia dapat 2nd place.. nasib baik esok pagi tu ada race lagi..!! kalau lutut longgar mcm mane nak race.. hahaha.. pundekkk..

coming soon.. 2nd day.. team relay

nak tgk gambar banyak gila sila tekan sini and sini and sini seriusss.. banyak gilaaa.. semua kat blog kc (thanks kc & geng)