1st day.. sprint

Posted: Tuesday, July 25, 2006 in General

unofficial time.. pakai jam cap nike triax c5.. kena beli jam baru la.. jam ni mcm nak rosak je.. dia punya punat picit2 tu dah nak tanggal tapi banyak berjasa jam kesayangan wa ni.

swim 400m : 17min.. bike +/- 12km : 20min.. run 3km : 21min.. total : 58min.. tempat ke berapa tak tahu lagi.. mcm biasa la kena tunggu update kat triathlon malaysia.

kat starting line.. wa gi test air dulu.. swim slow2 kasi warm up dulu.. pastu baru lepak tunggu masa je nak start. jumpa ramai member gak kat sini. cover line.. buat2 kool je.. but if pakai hrm mesti dah tunjuk max reading. suspend siol..

kim : saya tujukan lagu negaraku ini khas buat bacin.. 

kimbeley yap pun ada gak.. wa dapat borak dgn star kat starting line.. bangga siol.

before start mr chan kasi syarahan terakhir.. wa tengah bergayut kat pontoon.. penat ooo terapung lelama dalam laut tu.

dah start pun.. entah berapa ramai la yg kena tendang masa start ni.

jauh lagi daaa.. sampai hujung tu turn left pastu go straight.. lama sikit lepas tu baru buat u turn.

abang bomba.. ready ye.. kalau nampak wa tenggelam timbul terus je masuk gear 5 ok.

bike section.. part ni yg paling wa suka hihihi.. boleh curi tulang. lepas ni kena lari pulak.. aduhhh..

 sikit je lagi..

 yeaaa.. dah sampaiii..

huhu.. malam ni boleh la celebrate dgn awek ganas pujaan hati wa hahaha..

after dinner kat admiral marina.. with stephanie chok.. diantara perempuan paling ganas kat dalam dunia duathlon & triathlon di malaysia.. kat pd dia dapat 2nd place.. nasib baik esok pagi tu ada race lagi..!! kalau lutut longgar mcm mane nak race.. hahaha.. pundekkk..

coming soon.. 2nd day.. team relay

nak tgk gambar banyak gila sila tekan sini and sini and sini seriusss.. banyak gilaaa.. semua kat blog kc (thanks kc & geng)

Comments
  1. biskot says:

    bai..wa suspek sama lu aar…lu da man!!! apa2pon kalu ada gmbr azwar wa lagi suspek sama lu!!! Gambar lu yg second last tu mmg star giler!! Tahniah utk awak!!

  2. z says:

    bacin dah jadi celeb skrg…perrrghhh

  3. Aini says:

    gambo bacin dgn stef mcm sugar dedi dgn awekss..

    bacin DILF sekarang WOOHOO!! hehehe

  4. princessren says:

    hahaahha suka nyer bacin bergambar dgn steph..😀

  5. ajeep says:

    sure bacin gagap je cakap dgn stef…

  6. bacin says:

    biskut : lu nak tgk gambar azwar byk2 gi melawat dia kat http://www.pipot.com. layannn..

    z : bukan dari dulu ke.. hahaha..

    aini : DILF??? apa benda tu???

    mary : suka mcm ajeep dapat bergambar dgn kau nanti.. hihihi

    ajeep : biarlah rahsia.. :p

  7. Aini says:

    DILF tu mcm MILF la..

    penerangan selanjutnye, tanya jeep bon-bon

  8. wendy says:

    WAH ADA SESI PELUK2 LAGI…JELES GUA…

  9. wendy says:

    UIKS…TENGOK SKALI LAGI GAMBAR TU…TINGGI NYE STEPH :p

  10. tank says:

    eleh peluk bukan main lagik…
    weh pass kat aku gambo ngan gang jb tu!

  11. wendy says:

    kim macam ada six pack je…hehe…comel ler die.

  12. bacin says:

    aini : Ooo.. baru aku ingat.. siol je 

    wendy : nape aku gi ipoh ari tu kau tak nak peluk aku.. hahaha.. rugi rugi..
    Ooo nak kata aku pendek la tu ye :p

    tank : ok nanti aku email kat kau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s