2nd day.. team relay

Posted: Wednesday, July 26, 2006 in General

our team name is ClimbXMedia.com. sebab semua suka memanjat agaknya.. wa mcm biasa suka panjat orang..!! hihihi..

wa tak pernah training dgn dia org – tak pernah tengok/jumpa pun – tak pernah terlintas pun nak masuk relay kat pd.. 1st time jumpa dia org ni ari sabtu kat pd masa amik race kit.

lebih kurang 1 week before race day wa dapat email dari adilah invite sesiapa dari gang light & easy yg berminat nak join team relay kat pd. dia kata team tu tak ada tukang kayuh. wa pun terus offer diri. memula ingat ari ahad tu nak tengok kengkawan race.. stim punya pasal terus terjebak. tak boleh tahan tgk orang race beb.. kaki gigil.. hahaha..

ClimbXMedia.com unoffical time.. ikut jam masing2.. swim 1.5km : 35min.. bike 40km : 1hr 17min.. run 10km : 49min.. total : 2hrs 42min.

 what am i doing..???

ni dia swimmer utk team wa.. nama dia yew jo.. 1st time swim kat open water.. laju gak tu.. bravo.. bravo..

 mcm laju je.. poyo :p

lepas je dapat baton dari swimmer wa pun belasah laaa.. dapat overtake ramai gak la.. rasa bersemangat & best gila dapat overtake rider lain.. kena pulak rider tu wa kenal.. siap cakap tumpang lalu lagi hahaha.. sorry tank.. hihihi..

pastu handover pulak kat runner.. lepas ni boleh bersantai sambil tengok ramai aweks yg bermacam bentuk & saiz.. hihihi.. rugi sesiapa yg tak dapat gi pd.. terutama monyet2 kat pipot.com hahaha..

ni dia wa punya runner.. gary fong.. new pr i presume? caya la bro..!!

ClimbXMedia.com – gary fong, bacin & yew jo.. well done..!!

tank & bacin.. alamakkk terkantoi tengah skodeng..!!

with azam & zabil.. oiii pundekkk mcm mane korang boleh laju gila :p

dgn kengkawan azhar from jb.. tank tidur dgn org jb.. test power barang jb ke bro?? muahhahaha..

light & easy geng.. makin lama makin laju & makin gila.. hihihi..

dapat medal memang best.. each time dapat habiskan race lagi best.. dia punya kepuasan tak dapat nak citer dgn perkataan.. stim gilaaa..

Comments
  1. z says:

    sing marathon ..jom!!!

  2. biskot says:

    bai…gambo lu tgh kantoi skodeng tu mmg mcm star aar…tp kalu lu pakai zoot suit (spelling?) tu lagi mcm superstar!!!…

  3. Aini says:

    tank test power brg JB??? kuang kuang kuang.. ada mari tak?

    kau mmg kureng aa bacin!🙂

  4. azhar says:

    hehehehe
    all the jb boys did behave hehe so tank was safe!!

  5. jaja says:

    10km = 49mins >>> korang sengal ok

  6. bacin says:

    jaja : sengal tu lebih kurang slow yek?? aduhhh.. my average 10km around 55mins.. sengal tahap cipan cacat minum brandy la tu yek.. hahaha..

  7. wendy says:

    swimmer ko macam hensem je…

  8. bacin says:

    wendy : nak try ke? hihihi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s