Archive for Thursday, August 3, 2006

addicted to kuaci..

Posted: Thursday, August 3, 2006 in General

everyone in the office tengah syok mkn kuaci.. kuaci cha cheer – rangup, sedap & stim :p

dua tiga ari ni dok tengah memilih race or event mane yg nak masuk. carik & pilih race mane yg murah. cost kena kira jugak beb.. contoh mcm desaru triathlon.. tol + minyak + hotel + reg fee + takut ombak dan lain2 lagi.. mau cecah $400. so desaru tak mau.. maybe next time.

august ni masuk larian menara tm je la.. sabtu ni panjat menara tm kat jalan pantai.. 55 tingkat if i not mistaken. the only event yg celcom sponsor wa tahun ni. terasa pokai gak la tahun ni sebab celcom tak sponsor. last year mewah.. semua event celcom sponsor 100%.. dari langkawi sampai ke jb.. syok gila.. terasa mcm star je :p

on september wa dah reg for putrajaya international marathon & mizuno wave run. cukup la dua tu je. kat putrajaya nanti wa buat full marathon.. 42km run. this will be my 2nd marathon for this year. kali ni memang wa belasah je coz memang wa tak cukup mileage or training utk masuk marathon. long run pun jarang sekali. dapat bib no. pun A44.. in chinese mati mati.. agaknya laaa.. hahaha.. arghhh.. janji rockkk..

kl international marathon 2006 – wa punya 1st marathon

celcom sport club buat bowling tournament on september gak. dah lama gila wa tak main bowling. ada 3 tahun kot.. yg ni pun wa belasah gak.. 1 team 4 orang. nama team – LONGKANG POJAAN..

powerman 2005 – putrajaya

1 week after mizuno run kita start puasa.. pastu raya.. about 2 weeks after raya powerman kat lumut 10km run – 60km bike – 10km run.. gilaaa.. masa tu perut tgh penuh ketupat & lemang & rendang & everything.. hahaha.. mcm mane nak race hihihi..

Advertisements