addicted to kuaci..

Posted: Thursday, August 3, 2006 in General

everyone in the office tengah syok mkn kuaci.. kuaci cha cheer – rangup, sedap & stim :p

dua tiga ari ni dok tengah memilih race or event mane yg nak masuk. carik & pilih race mane yg murah. cost kena kira jugak beb.. contoh mcm desaru triathlon.. tol + minyak + hotel + reg fee + takut ombak dan lain2 lagi.. mau cecah $400. so desaru tak mau.. maybe next time.

august ni masuk larian menara tm je la.. sabtu ni panjat menara tm kat jalan pantai.. 55 tingkat if i not mistaken. the only event yg celcom sponsor wa tahun ni. terasa pokai gak la tahun ni sebab celcom tak sponsor. last year mewah.. semua event celcom sponsor 100%.. dari langkawi sampai ke jb.. syok gila.. terasa mcm star je :p

on september wa dah reg for putrajaya international marathon & mizuno wave run. cukup la dua tu je. kat putrajaya nanti wa buat full marathon.. 42km run. this will be my 2nd marathon for this year. kali ni memang wa belasah je coz memang wa tak cukup mileage or training utk masuk marathon. long run pun jarang sekali. dapat bib no. pun A44.. in chinese mati mati.. agaknya laaa.. hahaha.. arghhh.. janji rockkk..

kl international marathon 2006 – wa punya 1st marathon

celcom sport club buat bowling tournament on september gak. dah lama gila wa tak main bowling. ada 3 tahun kot.. yg ni pun wa belasah gak.. 1 team 4 orang. nama team – LONGKANG POJAAN..

powerman 2005 – putrajaya

1 week after mizuno run kita start puasa.. pastu raya.. about 2 weeks after raya powerman kat lumut 10km run – 60km bike – 10km run.. gilaaa.. masa tu perut tgh penuh ketupat & lemang & rendang & everything.. hahaha.. mcm mane nak race hihihi..

Comments
  1. azhar says:

    oi desaru tak pegi kaaa???

  2. aku la.. says:

    oit!! apa kabor? aritu cari ko kat balik pulau, takde pon, kata nak blanja nasik kandaq.. hampehhhh… neway, slamat kerabat 55 tkt menara tm.. jgn sampai kaki tercabut ye.. slamat bergumbira remi.. pic KLIM tu spt pernah kulihat saja, tp di mana ya?? :p

  3. bacin says:

    purp : tak jadik gi penang marathon coz kengkawan nak gi race lain.. if gi sesorang cost tinggi la pulakkk.. dia org gi 24hr raja melewar adventure race.. pastu semalam tak jadi panjat tangga.. awek kat kat dlm pic tu cun kan?? :p tapiii..

  4. jaja says:

    ya allah, schedule berterabur =))

  5. aku lagi.. says:

    apa target ko for putrajaya marathong? 3:30:00 hang pasti boleh lah!! awek dlm pic klim tu biasa2 aje, x de apa yg hebat berbanding dgn hang… apa yg tapi tu?? x kan ada Pride & Prejudice kot..🙂 Oii org sebelah!! makcik jual nasik lemak lagi lawa tau… hehehehe..

  6. bacin says:

    purp : target nak kasi habis je hihihi.. if dapat improve time kira bonus la. oii nape blog hang tak leh masuk

  7. aku la la lagi.. says:

    mr bac, putghaJaya mthong, kasi abis pon dah bonus tu.. sure medium-rare punya lah.. panas malatop.. lari kena pakai mask tau.. jerebu la wak.. ler, afsal ko x leh masuk blog? salah eja kot.. nanti aku re-email.. cikgu suka main bola, hari2 cikgu main bola, cikgu suka tido.. (tolong sambung jap…)🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s