Archive for Monday, August 14, 2006

liverpool 2 chelsea 1

Posted: Monday, August 14, 2006 in General

yeaaa.. dah menang 1 cup.. so tak la tertekan sgt lepas ni.. janji dah ada 1 cup.. yg lain2 tu korang rebut la reramai hihihi..

dah lama tak kayuh.. last kayuh masa pd triathlon on 23rd july. so lepas gi pasar ari sabtu ari tu wa ikut azmar & kawan dia kayuh kat area putrajaya. start lambat la sikit sebab kena gi pasar dulu.. gi pasar once a week je utk beli stock seminggu. kul 10.00am gak la baru start kayuh. dapat la 50km ++.. just kayuh slow & steady about 20 to 25km/h, tak leh nak tekan lebih sebab ahad tu nak buat long run pulak.

ahad punya menu – 20km. azmar, doc amir & faie memeriahkan suasana. buat long run ni sesorang tak syok.. cepat boring. this week punya long run best.. kaki ok.. during run & after run. timing pun ok la 2hrs 20min.. tak laju & tak slow.. just nice pace utk buat long run. tinggal 26 ari lagi..

kat blog ni tak leh taruk lagu.. so wa bukak lagi satu blog utk kongsi lagu2 yg wa suka.. bukan yg popular tau.. lagu2 yg wa suka je. sekarang ni tak la banyak lagu kat situ.. dekat 10 lagu je.. nanti slow2 wa tambah la lagi.. Click PLAY to listen.. so enjoyyy..

Advertisements