liverpool 2 chelsea 1

Posted: Monday, August 14, 2006 in General

yeaaa.. dah menang 1 cup.. so tak la tertekan sgt lepas ni.. janji dah ada 1 cup.. yg lain2 tu korang rebut la reramai hihihi..

dah lama tak kayuh.. last kayuh masa pd triathlon on 23rd july. so lepas gi pasar ari sabtu ari tu wa ikut azmar & kawan dia kayuh kat area putrajaya. start lambat la sikit sebab kena gi pasar dulu.. gi pasar once a week je utk beli stock seminggu. kul 10.00am gak la baru start kayuh. dapat la 50km ++.. just kayuh slow & steady about 20 to 25km/h, tak leh nak tekan lebih sebab ahad tu nak buat long run pulak.

ahad punya menu – 20km. azmar, doc amir & faie memeriahkan suasana. buat long run ni sesorang tak syok.. cepat boring. this week punya long run best.. kaki ok.. during run & after run. timing pun ok la 2hrs 20min.. tak laju & tak slow.. just nice pace utk buat long run. tinggal 26 ari lagi..

kat blog ni tak leh taruk lagu.. so wa bukak lagi satu blog utk kongsi lagu2 yg wa suka.. bukan yg popular tau.. lagu2 yg wa suka je. sekarang ni tak la banyak lagu kat situ.. dekat 10 lagu je.. nanti slow2 wa tambah la lagi.. Click PLAY to listen.. so enjoyyy..

Advertisements
Comments
  1. princessren says:

    wah u pun liverpool yek? hehe. next time kita boleh boleh tubuh club “persatuan triathlete penyokong liverpool malaysia” . hehe..

  2. jaja says:

    feuwww korang punya training *wiping*

  3. bacin says:

    mary : memang dari dulu liverpool but not like u : extremist.. aku tak pernah nak ingat nama player & details about the club :p

    jaja : sikit je ni.. orang lain punya training lagi laaa.. becouse it’s a “secret training” tu pasal la nko tak tahu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s