lepak..

Posted: Sunday, August 20, 2006 in General

long run last sunday dgn faie, azmar & doc amir memang best.. menu 20km.. kaki ok.. dada ok.. semua ok laaa.. on monday buat recovery run kat gym 2km.. pastu borak je lebih :p

on tuesday evening selalunya gi swim but this time tak jadi.. aina jatuh kat sekolah & tangan dia maybe terseliuh.. gi klinik.. doctor cakap ok.. nothing serious.

wednesday until saturday ada kat kampung.. tak lari.. tak swim.. tak main.. nothing.

this morning buat long run lagi but this time kat tasik permaisuri.. menu 4km x 5 = 20km. lari sesorang.. makkk oiii.. the last 2 loop rasa mcm nak mampusss.. timing still sama mcm last week – 2hrs 20min.. tapi dia punya penat aduhhh..

masa tengah semput tu wa nampak ada korean cycling team tengah training kayuh.. semua pakai jersey korea.. 10 to 15 of them. lawa gak jersey korea tu.. tak silap wa ada sikit2 mcm germany punya jersey.. maybe dia org nak gi ulu langat kot.

bila dah habis lari wa lepak tepi tasik buat stretching.. ada mamat ni tegur wa.. alamakkk.. nama dia lupa daaa.. chia or leong or entah la.. tak ingat.. dia tanya “selalu ke masuk lari2 ni?” wa jawab “selalu gak la”, dia kata dia pun selalu gak.. this coming mizuno wave run & putrajaya marathon pun dia dah register. wa cakap wa pun sama.. dia ni ok gak – friendly.. lama gak la wa borak dgn dia. pastu yg tak bestnya dia cakap wa sama category dgn dia – junior veteran hahaha.. sebab dia tgk wa punya rambut byk putih2 hihihi.. wa cakap dgn dia “no laaa.. not yet.. next week baru 35.. itu putih2 mau tumbuh saya tak boleh buat apa2 ooo..” terus wa tak suka kat dia hihihi..

balik rumah, lepas mandi.. kaku kat atas katil sampai tengahari.. perghhh penat gila ari ni.

Comments
  1. azhar says:

    hihihihihi, bukan gay heh mamad tu????

  2. buncit says:

    rambut putih tu pasal nak jadi macam richard gere kan?

  3. Aini says:

    junior veteran tu lingkungan umur berapa ??

    good luck for the race. race aku dah settle dah hehehe

  4. bacin says:

    buncit : hihihi.. lagi tua lagi tambah handsome

    aini : 40 to 49 :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s