Archive for Monday, August 21, 2006

50/50..

Posted: Monday, August 21, 2006 in General

1st 3hrs je bersemangat buat kerja kat opis.. lepas tu bosan. kaki still ada rasa lengoh2 sikit effect dari long run semalam.. tetiba kepala otak wa ni terfikir – if 20km dah rasa mcm nak mampusss.. how about 42km nanti?? or after 20km.. apa akan jadi lepas 42km??

kenapa before this buat long run rasa syok.. tetiba semalam struggle nak habiskan 20km.

kenapa wa rasa mcm tak ready je kali ni.. masa 1st marathon last march tak mcm ni.. masa tu wa feel good.. confident & wa tak sabar nak tunggu race day. Bila race baru tahu langit tu tinggi ke rendah hahaha..

arghhh.. ada 19 ari lagi. belasah je laaa..

oii kengkawan and awek2 semuaaa.. this weekend birthday wa.. so tak nak kasi hadiah ke kat wa?? kasi la benda yg murah2 i.e. swimming cap ke.. goggle ke.. running cap ke.. race belt ke.. hihihi.. wa suka dapat barang free ni :p

p/s : wa upload 2 lagu lagi kat Click PLAY to listen.

Advertisements