hamster on the treadmill..

Posted: Friday, August 25, 2006 in General

2 ari ni, petang je hujan lebat gila.. sampai banjir kat beberapa kawasan dlm kolumpur ni. so semalam swimming cancel.. 5.30pm je terus blah jemput wife. lepas tu sangkut kat highway mahameru.. kul 8.00pm baru sampai rumah.. aduhhh..

ari ni kat opis ramai staff yg cuti.. 4.00pm dah start hujan.. wa bosan.. 4.15pm terus blah gi gym kat 2nd floor.. kat gym tak ada org lagi.. hihihi.. line clear.. on tv.. on ipot.. jadi hamster ari ni. menu 10km – easy. syok la pulak.. tetiba je kat meter tu dah 10.4km. so wa pun cukupkan jadi 11km.. +/- 1hr.

around 6.15pm blah dari gym.. sangkut lagiii.. ari ni dekat kul 9.00pm wa sampai rumah.. aduhhh.. penat ooo.. lapar pulak tu. masa ni memang wa tension dgn government.. dah la petrol mahal.. jalan pulak memanjang jam je.. wa rasa membazir je isi minyak pastu sangkut ari2 dlm jam. emmm.. if harga petrol tinggi pastu jalan tak jam, org ramai tak la bising sangat.. wa pun rasa ok laaa..

wa paham kenapa harga petrol mahal sekarang ni.. banyak faktor luar yg susah & mungkin tidak dapat dikawal oleh government kita.. but isu jalan sesak ni tak ada kena mengena dgn perang kat timur tengah tu.. tak ada kena mengena dgn america.. tak ada kena mengena dgn taliban or hezbollah.. ni semua pasal perancangan dalaman negara kita sendiri.. arghhh.. citer banyak pun tak guna.. nanti ada je alasan dia tu. baik wa swim-bike-run-main-makan.. jiwa tak kacau.. hati pun senang.. tak payah wa sumpah2 mcm sultan melaka.

menu utk esok.. sabtu.. kayuh slow & steady kat putrajaya +/-60km.

menu utk ahad.. long run kat putrajaya 21km.

aiyaaa.. 15 ari lagi.

Comments
  1. Aini says:

    BACIN : HAPPY BIRTHDAY!!!!!!

    heheheh saja glamer haram

    wey, hamster ok aper.. tikus belanda.. kihkihkih

  2. jaja says:

    bulan 12 nanti tolong standby ADIZERO utk saiz kaki 5 yek, hahahaha

    see on 10sept big bro! (samada ente’ kat dalam keta ambulance lar, hehehe)

  3. bacin says:

    jaja : mizuno lagi best la.. but i think the smallest size is 6 la.. hihihi..
    join putrajaya yek?? lepas abis lari jom gi alamanda lunch :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s