hafiz the kaki pukul..

Posted: Friday, September 1, 2006 in General

pagi semalam hafiz ada teakwondo sparing tournament.. wa tak sabar nak tgk dia lawan. last dia masuk tournament last year.. masa tu dia green belt.. skg ni dah naik kaler biru.

event tu start kul 8.30am. wa gi bilik dia kul 7.00am, wa tgk dia tidur lagi.. wa tgk muka dia lain macam je.. wa pegang kepala dia.. perghhh panasss.. sah demam. so wa biarkan dia tidur. tak payah la lawan.. tunggu la next tournament. kesian dia.

ni gambar last year punya tournament.. 1st round menang. 2nd round kalah. 3rd round kalah.. terus out. kalah 1 point je.. tough fight ooo.. ingat this year nak repeat.. hajat tak kesampaian hihihi..

ingat ye.. belasah jgn sampai mati ok :p

hafiz (in blue padding) : attackkkkkk..

outside.. lontaran kedalam!!

pagi tadi wa buat long run lagi.. menu 20km. hahaha.. ari jumaat buat long run?? yep. sebab malam ni nak balik kampung. so sabtu & ahad lepak. if sampai kl before noon on sunday, petang sunday tu boleh lari lagi. ari ni habis 20km dalam masa 2hr 15min. wa rasa syok.. lari slow2.. sorang2.. ditemani ipot.. tetiba je dah habis. eemmm.. wa rasa wa dah ready for the 42km next week. hihihi.. mental ready.. kaki maybe.. hahaha.. belasah je laaa..

8 ari lagi.. huhu..

Comments
  1. Aini says:

    takut takut..

    anak kaki pukul.. bapak ?? kaki main issit?? hehehe

  2. z says:

    ermmm…kaki mana yg main nih? hahahaha

  3. princessren says:

    bacin, i wish i can have your determination. i wish i can lift my lazy ass and do that long run… r u gonna do it more often even after the putrajaya marathon? need to train for the spore marathon … well, good luck next week…

  4. Aini says:

    z, wujud lagi kau yerr…

  5. bacin says:

    aini & z : hahaha.. aku tahu nko dah lama tak dapat main.. sabarrr..

    mary : u punya pasal no problem.. i can help to lift ur ass and stick my hand there until we finish doing the long run hihihi..

  6. z says:

    aini : aku ada lerrr…tenggelam timbul

    bacin : sapa kata aku dah lama tak main?

  7. Aini says:

    z: dah lama tak main internet…

  8. stupe says:

    bacin, good luck weekend nie kat putrajaya…Mary, jgn bagi chance kat bacin!

  9. jaja says:

    hehehe good luck to u, and good luck to me too, whoargh!

  10. princessren says:

    hahahahha pundek..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s