the edge – bursa malaysia rat race 2006

Posted: Wednesday, September 6, 2006 in General

almost 600 runners & tak silap wa ada about 110 teams yg jadi tikus semalam. pastu supporter jgn cakap laaa… ramai gilaaa.. not to forget the aweks2 pun ramai gak.. wa dapat tempat ke-88.. hihihi.. lawa kan no. tu.. betul la mcm geng wa cakap “tak payah lari lelaju.. slow2 je.. if lelaju nanti rugiii.. tak dapat tgk view yg menarikkk..” hihihi..

tm group hantar 5 teams.. tm, celcom, tm net, vads and tm international. bergambar dgn datuk wahid – tm group ceo 1 week before the race.. wa scan dalam newspaper the edge.. sorry la, tak berapa nak clear. 

happening beb.. meriahhh.. kalah duathlon & triathlon event hahaha.. bukan wa yg cakap.. dino yg cakap. but betul gak tu.. boleh kata sepanjang jalan 4.5km ada supporter yg tunggu tepi jalan.. syok ooo.. perasan power :p

tm group punya supporter..

rat race bib no. 440.. this sunday putrajaya marathon dapat bib no. 044.. emmm.. ???

before race start wa jumpa stephanie chok awek ganas pujaan hati wa.. dia cakap “aku selalu nampak kau pakai seluar pendek.. ari ni aku nampak kau lain laaa.. handsome cepat tangkap gambarrr..” hihihi.. kembang bontot & hidong wa.. cepat la email kat wa gambar tu.. tak sabar ni.

adila pun ada.. geng mtb & adventure race.

nak tgk gambar byk gila?? tekan sini and sini.. layannn.. thanks to kc & the sunshine runners.

p/s : wa dah upload 3 or 4 lagu lagi kat Click PLAY to listen.

Comments
  1. Aini says:

    oi.. lari pun pegang-pegang tangan ke??

    Dino n stef tak lari ke?

  2. bacin says:

    aini : konon nak habis sesama in 1 team.. but tak jadi.. ada yg tercicir pulak hahaha..

    dino & stef jadi mascot je.. hihihi..

  3. z says:

    bacin : gambar pegang tangan nko gila punya gay

  4. Faie says:

    Uihhh … Bacin pakai tie😯 . Nampak segak bergaya siottt:mrgreen:.

  5. azhar says:

    oi ko pakai spendar ke apa kat kepala ko???? hehehehe

  6. jaja says:

    bwahaha ganas lari siap pegang tangan, wuhuu!

  7. Aini says:

    faie.. betul la.. 290 pun ada.. hot pants lagik!!😛

  8. minnie mouse says:

    mickey mouse!! heh heh heh.. moral of d story, tawon depan kalo nak top 3, kena lari tak yah bwk paru2 cam si ganesan tuh!!

  9. bacin says:

    faie & aini : 290?? apa tu??

    azhar : spendar pulakkk.. kondom la.. hahaha..

    z & jaja : aduhhh.. masa tu dah nak sampai finish line. so mamat tu nak angkat tangan sesama dgn wa la.. meraikan konon jadi juara.. kihkihkih..

    minnie mouse : tak payah top 3 pun tak pa.. dapat cabutan bertuah tv 29inc flat screen pun jadi laaa.. huhu..

  10. minnie mouse says:

    eh, mc panggil nama nko 3 kali, afsal x naik stage aritu.. derang nak bg nko big screen yg kat stage tu soh bwk balik terus.. hehehehehe..

  11. princessren says:

    uish ganas. mmg ganas.. pegang tgn klasik tuh. hehe… aku rasa org akan ingat gambar ko pegang tgn dari ko join the rat race, tul tak? hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s