some say it’s hell (part 2)

Posted: Monday, September 11, 2006 in General

masa wa buat 1st marathon dulu.. sampai je kat finish line, wa cakap – that’s it.. this is my 1st & last marathon.. tak mau lagi.. taubat!!

but now wa dah buat 2 marathon.. 2 marathon in 1 year.. semalam bila sampai kat finish line dalam hati wa cakap benda yg sama – this is my last marathon.. aduhhh.. suffer beb!! siapa yg nak try marathon kasi training cukup2.. sendiri mau ingat :p

but tetiba pagi tadi masa dalam toilet dah plan nak revenge & improve my timing – so kl international marathon 2007.. i’ll be back.. hahaha..

ok lah.. tak payah citer banyak.. tgk gambar pulakkk..

time ni semua tak sabar nak lari.. jab lagi tahu la kau langit tu tinggi ke rendah hihihi..

dengan geng weng – b048.. adik kc

masa ni bacin masib boleh tersenyum..

with amir, kam, ming & ashly

amir – perghhh.. kuat la mamat ni skg

tengah panjat bukit pun boleh senyum lagi tu.. caya la purple..

mamat sebelah wa tu category jr. veteran.. ni dia punya marathon yg ke-19

 intan ke tu?? hihihi..

 adilah tengah high

sabar faie.. if nak jadi hulk jgn kat tgh jalan.. kang baju tu koyak siapa yg untung.. wa jugak hahaha..

mcm biasa laaa.. gambar semua ni wa amik kat sini & sini. thanks to weng & jason.

Comments
  1. Nyet says:

    Tahniah bai. Walaupun dgn catatan masa lu 5 jam 45 menet yg boleh bawak wa pergi balik Seremban sebanyak lebih kurang 3.8 kali, wa tetap berbangga ngan pencapaian lu. Ape2 pun, lu kelihatan renek dikalangan pelari2 itu. Sila bergayut lebeh sket eh. Mwaaahhhhsss!!!!!

  2. jaja says:

    pasang niat nak revenge dari 2006 tuh, cayalah bro!

  3. purp d org sebelah.. says:

    pak maon!! cheq senyum sbb kat depan cameraman.. tapi tgh tersiksa tu sebenonye.. sib baik cheetah2 tu sediakan port tembikai kat 30km.. kenduri baikkk la apa lagi.. tp bestttt giler babeng lah.. setuju??🙂

  4. pipot says:

    oi … lu power lar … wa respek
    next year kita train maraton sama2 … kita buat PR meletop2 ponya …. ang tak tekan habis tuuuhhhh … i know ur better than that

    neways good job … bangga ada member melayu cargas macam nko

  5. pipot says:

    whoa .. banyak gambar awek cute2

    purp : looking good as ever … berseri2 skang nih …. happy eh?
    intan : takyah sebut dah … aku mmg dah tau dia hot
    adila : whose this? cute eh? nice running style … bacin siol jer senyaaap ja
    faie : hehehhehe … hulk … hehehhehe …. chill lah maam

  6. purpie says:

    pipot: wa buat2 hepi depan camera je.. tgh siksa tu.. heheheh.. tp puas dpt ikut bontot bacin all way long.. cute jer.. jgn marah pak maon!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s