traditional timex ironman

Posted: Wednesday, September 13, 2006 in General

ari selasa.. semalam.. wa gi lunch kat the mall.. on the way ke kedai makan lalu la kat sebuah kedai jam ni.. wa pun singah la jab.. saje gatal nak tengok2.. sebelum ni pun ada la niat nak beli jam yg ada split time feature tu.. tapi tak la terdesak sangat.. kalau later2 pun tak apa la..

at one time wa pernah gak tergoda kat jam timex.. sebab dia ada logo ironman.. but yg sebelum2 ni tak berapa nak minat kat kaler dia.. but this one wa tengok je dah jatuh cinta.. so wa belasah je laaa.. lepas bargain punya bargain dapat la rm190.. harga asal rm229.. dah suka nak buat mcm mane.. so this traditional timex ironman dah menjadi milik wa hahaha.. selamat berkhidmat!!

jam yg sekarang ni still wa guna.. nike triax c5.. ada heart rate monitor but tak ada split time.. lagi satu, jam ni dah tak leh bawak gi swim sebab cover punat tekan2 kat tepi tu dah tanggal & tenggelam kat laut masa pd triathlon.

Comments
  1. pipot says:

    kalau dah pakai jam Ironman kenalah buat Ironman bang

    Langkawi still leh register lagik .. hehehehe

  2. purpz says:

    mamu!! ahad ni bleh la tayang jam baru kot… “hang toksah dok ek kat aku no, hang pi aloq staq, kepala hang aku putaq!!” 🙂

  3. jaja says:

    suka lagi yg nike tuh😀

  4. azhar says:

    betul pipot cakap tu!!! kena buat IM laaa….

    (kalau tanak tolak kat aku murah2 pun boleh…)

  5. Faie says:

    Jam timex tak leh bagi jatuh atas lantai or tarmac. Terus rosak😕

  6. buncit says:

    ko suka main punat sampai tercabut?

  7. aku memang banyak kali dengar not so good news about Nike watches … maybe its true wat they say : kalau nak beli jam .. beli dari brand jam

  8. Aini says:

    bacin, murah nye kau beli jam ni..
    awea jual sampai seribu lebih harganya.. i think yg dia jual tu ada HRM..

    ker.. kau punye ni ciplak?? hehehehe jgn marah bai

  9. wcr1414 says:

    bai, itu split time boleh guna utk interval training ka? wa baru nak belajor nih…ekekekek

  10. bacin says:

    wrc1414 : nice blog hihihi.. yep boleh. wa punya sampai 30 lap je. ada model yg sampai 50 lap or maybe more. road bike mcm mane.. dah rasmi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s