10.5km + 6.5km..

Posted: Sunday, September 17, 2006 in General

this morning ada 2 events.. mizuno wave run & terry fox charity run. dua2 wa belasah. mizuno start kul 7.30am kat padang merbuk & terry fox start kul 9.00am kat lake garden.. dekat je.. seberang jalan je.

timex wa mula berkhidmat secara rasminya ari ni.. hihihi.. so far so good.

eemmm.. mizuno tak ada citer yg menarik.. mcm biasa kat sini ramai serious runners.. tengok muka je dah tahu laju :p

semalam wa dah kena warning dgn si suresh – one of the telekom runner.. “u baru lepas buat marathon, duduk rumah laaa.. rehat.. at least 2 week.. nanti injured langsung tak boleh lari or pergi swim ke..” aduhhh.. ok la aku lari slow2 hihihi.. dah memang slow tak payah la bersandiwara hahaha.. stim punya pasal wa lari jugakkk..

hihihi.. mungkin timex wa ni timer dia laju sangat or confirm wa slow.. 10.5km wa buat dalam 1hr 2min. for the record – last year 28min and wa punya best 10km is 52min also last year.

abis je buat mizuno terus gi lake garden.. makkk oiii.. kat sini pun ramai gilaaa.. but kat terry fox ni pemandangan dia lain sikit.. ada sikit lebih kurang mcm family day. kat sini ramai yg bawak anak2.. yg tolak stroller pun ramai.. budak sekolah pun ramai.. and wa rasa kat sini more happening la.. opss lupa pulak, aweks pun ramai hihihi..

ramainya oranggg.. nak lari pun tak boleh

black & white..

geng rollerblade pun ada..

geng basikal pun join..

aweks pun ramai.. stef, alamakkk lupa nama & melody

azwar, mary & faie.. faie menang rm800 nike voucher.. sedekah la kat wa sikit :p

pilih aje.. semua single.. azmar, laif & azmi

makan time.. semua free.. macam2 ada hihihi..

alleycats satuuu.. terima kasihhh..

habis lari dapat la sijil..

I’m not doing my run to become rich or famous. To me, being famous is not the idea of the run. The only important part is finding a cure for cancer. Don’t forget that. I’m no different from any of you – I’m no better, no worse. You are cheering and clapping for me but if you have given $1, then you are part of the Marathon of Hope. Even if I don’t finish, we need others to continue. It’s got to keep going without me.” Terry Fox July 11, 1980

Advertisements
Comments
  1. jaja says:

    huuu tak dpt pi run 😦 part makan tuh, mcm best kalau dpt selit, hehehe

  2. oi .. yg nama awek sebelah melody tuh is ADELE

    yg sebelah adele tuh stef eh? OOOOooooo … aku rasa itu stef yg selalu nampak kat pipot eh?

  3. purpz says:

    amore @ re!! dah puas berlari? 2 mgu non-stop tuh. 4.5km+42km+10.5km+6.5km = 63.5km… huiyo!!! bulan posa ni gantung le kaki tu jgn berlari dah, bagi le dia posa jugak.. lari pi terawih takpe.. 🙂

  4. azhar says:

    hey sapa nama beruang canada tu???
    medal memang tak geti buka hahahahaha masa kat desaru pun sama 2 hari stait dia pakai…….CONGRATS to everyone !!!

  5. princessren says:

    hi bacin.. so glad to finally meet u yesterady. weh ko jgn terasa yek kalu aku ada cakap bende yg menyinggungkan.. lawak je byk.. hehe seperti biasa. okset nanti kita training reramai yek.. 😀

  6. bacin says:

    jaja : suka menyelit ye.. nak selit kat mane?? ketiak?? wa punya favourite gak tu hihihi..

    monyet : Oooooo.. ADELE.. ok dah ingat dah thanks. ni Stef lain daaa.. yg selalu gi pipot tu lain pulak. skg aku kenal 3-4 org nama Stef :p

    purp : ye laaa.. betul gak tu.. ba tendang wau.. sarkis la hihihi..

    azhar : nama teddy bear tu steve.. memang hobi dia pakai medal

    mary : nko tak kasi mcm mane aku nak rasa hahaha.. oii long run kau kena buat every week.. singapore marathon dah dekat ni.. jgn malas2 ok

  7. princessren says:

    ok boss. .aku dah belajar dah ni.. rasa menyesal tak train cukup2 nih.. aku akan buat long run .. aku tak nak DNF kat singapore nanti .. maluuuu. tapi taklah malu mcm bawak 2 botol air masa mizuno. hahahaha

  8. Faie says:

    Woit, check out my blog. Ada gambar BAIK punya nko posing ngan Mary. Heheheh …! :mrgreen:

  9. Aini says:

    oren nye baju…

  10. azhar says:

    bac…say hi to steve…!!! hehehe

  11. stupe says:

    itu adele la dgn melody and steph!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s