apa saje laaa..

Posted: Wednesday, September 20, 2006 in General

wahhh.. ramai kengkawan celebrate birthday bulan ni.. ari tu azwar. semalam doc amir. ari ni ajeep, di & lal.. happy birthday geng.. semoga panjang umur, murah rezeki dan gumbira selalu. esok2 siapa punya birthday ye, emmm.. nanti wa kasi ingat.

hihihi.. doc amir pun hadiahkan diri dia sendiri jam timex mcm wa but kaler lain. sorry la tak dapat join karaoke malam tadi.. sib baik wa tak datang kalau tidak mic tu kat tangan wa je laaa.. belasah lagu jamal & alleycats.. jangan harap nak pass kat org lain sampai la wa penat hahaha..

bila baca report stupe, teringat wa kat pulau perhentian.. menarik & cantik tempat ni.. erghhh.. kena gi holiday laaa.. dah lama tak bermain-main kat pulau hihihi..

gambar ni masa perhentian challenge 2004. wa dgn bebudak ex rmc.. dari kiri yg tak pakai baju tu stupe, bacin, doc hisham, doc amir, chipok.. kanan sekali tu bandit, man, bean, asry, upak yg tak pakai baju tu, mat gan..

ari sabtu lepas masuk bowling tournament organise by celcom sport club. buat kat sunway pyramid. tak menang pun but yg penting wa enjoyyy.. wa rasa team wa & team jiran sebelah diantara yg paling bising kot hahaha..

team mate wa.. mid, nyet & biskot. nama team : longkang pojaan.

emmm.. nak target mane ni.. longkang kiri or longkang kanan??

semalam baru dapat gambar ni from stepf. saje la tu simpan gambar wa lelama hihihi.. thanks stepf. 1st wa nampak awek ganas ni kat pulau perhentian masa perhentian challenge 2004.. terus tergoda :p memula wa ingat dia ni aweks siam.. lajuuu tuuu.. that’s why la this year she won the powerbar triathlete of the year – womens category. caya la..

aduhhh.. tengah pikir lagi ni.. nak masuk tak powerman this year?? erghhh.. 2 week after raya pulak tu.. kat lumut. 1st week raya confirm lepak kat kampung.. so ada 1 week je utk buat full training.. eemmm.. harap2 malam ni dapat ilham on or off for powerman.

Advertisements
Comments
  1. Amir says:

    Apabenda kau pakai kat kepala kau tu??

    Malunya tengok gambar perhentian – waktu tu aku 88kg, sekarang 72 haha.. Dah lah tu, jam pun dah ringan sekarang..

  2. Aini says:

    cantik la gambo kau dgn steph.. cam awek dgn Datok HAHAHAHAHAH

  3. jaja says:

    hahaha aini, kategori veteren. hohoho ampunnn bacin ampunnn

  4. jaja says:

    masuk lar powerman tuh, chaiyok!

  5. bacin says:

    amir : bandana telekom.. kena pakai sebab dah sponsor.. memula nak pakai cap celcom.. but telekom lagi besar, nak buat mcm mane.. hihihi

    aini : aduhhh.. pundekkk punya aini dusyummm

    jaja : Oooooo.. bersekongkong dgn aini ye.. nak kena babab kat bontot ni :p

    jaja : eeemmm.. powerman kat putrajaya last year start 7.30am.. this year kat lumut start kul 1pm perghhhh hangusss..

  6. Aini says:

    bai..

    “tetapi obang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku”

    HAHAHAHHAHAHHAHA

  7. wendy says:

    weh tengok kasut roller tu…perhatikan weh…hahahaha…patut ah muke bacin nampak stim je…hahahahahaha

    slamar berposa!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s