kita makan duluuu..

Posted: Thursday, September 21, 2006 in General

semalam hampir 1 ari bz gila buat kerja.. kerja makan, makan and makan lagi. makan sempena nak sambut puasa.. makan sempena ada staff tukar division.. makan sempena ada staff sambut birthday & lain2 lagi la. yg official nya – before lunch makan kat tingkat 14.. pastu petang dlm kul 4.45 kat tingkat 22 pulak. yg tak official punya (ikut suka wa) dari pagi sampai la 5.30 petang.. makan.. makan.. makan..

so semalam wa kensel buat run.. perut overload.. ingat nak terus balik rumah je but tetiba je rasa bersalah.. terus gi gym & kayuh stationary bike je la.

pasal makan ni kita org mesti all-out punya la..

jalilah, harlina & di

secretary to svp & vp – akma & azie

midah & rawin

boss wa – junaidy & steward (nokia)

nyet, jeli & adah

dgn fiza.. nasi goreng mak dia sedap ooo.. opsss mak kita la

eemmm.. lepas ni nak belasah apa pulak ye?

with shahnaz.. 1 batch dgn azwar kat sekolah vi.. azwar – nko ingat tak kat dia ni?

dah la tuuu.. semua org dah balik daaa..

Comments
  1. jaja says:

    aik dlm gambar takde pegang pinggan pun, ke dah tau nak snap gambar, cepat2 letak pinggan ke tepi, lalalala (mesti beraneka juadah dlm pinggan tu yek :p )

  2. Aini says:

    bacin mmg suka dikelilingi aweks hahaha… aku kabor kat bini ko nanti😛

  3. azhar says:

    bukan azwar size mcm tu dulu ke???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s