lumut

Posted: Tuesday, September 26, 2006 in General

pikir punya pikir punya pikir.. arghhh.. on je lah. janji rockkk.. hihihi.. registered for powerman walaupun tak ready mcm last year. powerman this year kat lumut.. wa meramalkan tak ready sebab event tu dia buat 2 weeks after raya. masa tu perut sendiri mau ingat laaa.. penuh dgn lemang & ketupat & semua benda yg sewaktu dgn nya.

dia buat sebelum raya ke or 2 month after raya ke.. wa memang tak boleh menang pun.. so, tu pasal la wa belasah je hahaha.. utk memeriahkan majlis & menambah koleksi tshirt free :p

hotel pun dah tempah awal2. hotel yg sama mcm last year masa wa buat duathlon kat sana – lumut country resort. dekat gila dgn starting line. yg beza cuma last year free coz ada sponsor.. kali ni kena bayar sendiri hihihi..

wa rasa kali ni ramai yg akan rentung pastu kena bagi kat mamat bulan sabit merah tu allowance lebih sikit. dijangka ramai yg akan pitam sebab race start pukul 1.00pm. makkk oiii.. 8 kali perghhh..

last year punya gambar.. masa duathlon kat lumut.

last year punya gambar gak.. masa powerman kat putrajaya.

yang bestnya dua2 event dlm gambar tu wa kayuh guna mtb. this year guna road bike tak laju mane pun piii rahhh.. huhu.. rindu kat mtb wa :p

yg kaler biru tu mtb wa.. lawa tak?

hihihi.. ada iklan la pulakkk..

bulan posa ni wa keluar opis 4.45pm.. semalam sampai rumah 6.50pm aduhhh.. penat siol. ingat nak gi gym kul 9.30pm terus kensel. layan main game tembak2 dgn anak wa lagi best.

Advertisements
Comments
  1. purpz says:

    pantun khas utk ahli mesyuarat tingkap : “anak cina makan pengat, haaa powerman lumut punya penat, sendiri mau ingat!!” caya lah bac!! slamat menjadi lemang hangus.. make sure lu train kau kau brader..

  2. azhar says:

    main game apa tu??

  3. Aini says:

    lerr.. masa duathlon kat lumut last yr, aku pun pegi daaa.. tapi biasala aku.. jadi tukang tengok jer 🙂

    tahun ni tak sure la nak pegi ‘tengok’ lagi ke idak.. mcm best le pulak nak cuci mata HAHAHA

  4. jaja says:

    a ah iye, training ler hari2 main tembak2 yea :p

  5. soulof99 says:

    UH.. lama tak pegi Lumut dah.. rindu le plak….

  6. Eugene Loong says:

    Halooo… tolonglah panggil si Azmi tu confirm his participation cepat cepat… terasa jugak nak join Powerman Lumut ni… ataupun ada ke cyclist lain yang nak join… all the best in Lumut k….. selamat berpuasa…

  7. stupe says:

    bacin…sudahla..jgn bagi excuse…aku ada la excuse bagus pasal isteri nak beranak…

    pls run the lumut and 36 hours for me!

  8. buncit says:

    HAHAHAHAHAHAH SIAP ADA MAYA KARAN TU!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s