window shopping..

Posted: Tuesday, October 3, 2006 in General

baru kul 10.35pm.. wa kena gi kepong jab lagi. vendor tu kata nak start bikin kul 2.00am & estimate habis kul 4.00am. ada seketul server kat data centre tu tak sihat. emmm.. tak cukup tidur la nampak nya.. malam esok nak training lari kat putrajaya pulak tu. layannn..

nak raya ni org dok nak beli baju raya la.. kasut raya la.. baju melayu la.. wa pulak gi layan survey barang kat kedai basikal hihihi.. petang tadi gi jejalan dgn azmar. dalam kepala dok nak ganti cycling shoe.. nak ganti paddle.. kalau ada budget lebih sikit nak sambar helmet or saddle pulak. tengok poket – tepuk dahi aduhhh..

dmt runner carbon road shoe.

wa dah test kasut ni.. mcm best je. kaler pun matching dgn bike wa. but nanti nak test shimano or sidi pulak.. lepas tu baru boleh decide.

p/s : wa upload 3 lagu lagi kat Click PLAY to listen.

Comments
  1. jaja says:

    nak bike jugak😦 ai dun care

  2. purpz says:

    kasut tu kalo pakai jln2 utk ari raya pon ok gak.. pi keje pon ok gak per.. 3-in-1.. apa lagi, sambar la..🙂

  3. z says:

    pakai masa main ok gak tu

  4. Aini says:

    Z:
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  5. kapchai carbon says:

    Kasut tu nengok skali macam cun… nengok 2 kali cam kasut john travolta daaaa. Tapi tak pe….. aiman tak kesahhhh

  6. wendy says:

    bacin, kasut tu ada lagi color lain lagi lawa la…

  7. stupe says:

    bacin…biler nak jual road bike hang kat aku?

    z – bacin pakai nie masa main kira boleh *transferpower maximum* la? cam nie kena pasang pedal kat ujung katil…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s