testing 1 2 3 4..

Posted: Monday, October 9, 2006 in General

wa tengah cuba-try-test to add video kat post wa kali ni.. nampak mcm berjaya hihihi.. layannn.. syok la pulak :p

rossa ori

part menari reramai tu yg wa suka tengok.. perghhh.. tak leh tahannn..

rossa rosak

yg ni pun tak leh tahan gak.. tak leh tahan nak gelak.. pundeks mcm siol.. hahaha..

Comments
  1. purpz says:

    amboiii… suke nye dia… video diri sendiri x de ke? ko kan pelakon terlampau.. eh silap.. pelakon terhangat di pasaran.. hehehe.. jgn mare bac.. nanti batal posa..

  2. Aini says:

    sure ker kau posa ni?

    ish ish ish

  3. bacin says:

    purp : happy birthday anis.. hihihi

    aini : layan memalam ok :p

  4. purpz says:

    tengkiu jesse labu!! mamu nak balik raya kat tanjung nanti, singgah la rumah chombi ye.. 🙂

  5. kapchai carbon says:

    apa test – test…. aku testical kau skali kang…….. bro, pas raya jom belajar swimming, gua bosan la hidup atas darat nih.

  6. princessren says:

    bacin, nxt entry cuba u tulis psal how do u get the name bacin.. interesting tuh nak tau…

  7. Aini says:

    senang jer tu mary… sebab ketiak dia bacin hehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s