pleasurable torture..

Posted: Saturday, October 14, 2006 in General

pcc/proton presidential ride 2006 dah launch.. so boleh la register. $20 je.. mcm2 ada. wa rasa event ni diantara event yg terbest dlm byk2 mountain bike event. bukan race – just mcm jamboree je. abiskan 60km ride pastu entitle for lucky draw.

 LATEST UPDATE! Great news – Proton has confirmed 20 prizes for the Main Draw! 10 full MTB bikes plus 10 sets of CARBON Road frames and forks! So make sure you ride your butt off and qualify for the draw! However, participation is now limited  to 500 riders on a first-come-first-served basis in order not to stretch our resources too thin and risk spoiling what promises to be THE mountainbike event of the year. So quickly sign up if you haven’t.

nampak tak??? copy & paste from pcc punya website. lucky draw – 10 mtb pastu 10 road bike carbon frame + fork perghhh.. tu tak campur hadiah yg kecik2.. mcm last year ada thule rack, lube, jersey, botol air & mcm2 lagi.

wa rasa event ni mcm event penutup la utk wa for this year. pastu nak lepak.. nak buat ride slow2.. nak kurang kan running.. nak main ps2.. nak swim – alamakkk.. teringat kat swimming. swim tak leh cuti lelama.. nanti semput. lama gila ni tak swim errr.. tahu lagi ke mcm mane nak swim ni?? rindu kat kolam.. errr.. pemandangan kat kolam hihihi..

athens 2004 mens 400m freestyle final.

 p/s : wa up 3 lagi lagu kat Click PLAY to listen.

Comments
  1. purpz says:

    bac, masuk jgn tak masuk… satu, ehem-ehem, tiga, empat… mari kita lihat sapa yg kena!!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s