aidilfitri..

Posted: Thursday, October 19, 2006 in General

2 minggu ni wa agak bz.. but belum la sampai bz gila. pagi kat opis, petang pulak kat data centre kat kepong. selagi server2 baru tu tak siap, selagi tu la wa dipaksa tanpa rela ke kepong ari2. sib baik boleh cuti raya.

buka puasa kat dlm keter dah jadi perkara biasa. pernah gak gi kepong pastu balik sampai je rumah, wa punya family tgh bersahor hihihi.. jadi macai mcm tu la.. penat tapi tak stress. jadi boss lagi pressure kot.. piii rahhh.. gaji byk kira ok la tu :p

training for powerman??? @#!$%^&* = masuk longkang!!!

puasa tahun ni kira ok gak la.. kerap gak wa berjemaah dgn wife & anak2. dgn kerja wa yg tgh huru hara ni gi masjid pun mcm tu gak la.. masjid 50m je dari rumah :p

wa bangga dgn hafiz.. alhamdulillah puasa tak pernah tinggal. dari masa mula dia belajar berpuasa sampai la skg.. masa tu umur dia baru 5thn.. skg umur dah 1othn.

aina thn ni baru nak belajar berpuasa. dia baru 5thn. kengkadang dia yg kejut wa bangun sahor. dapat la puasa penuh 10 ari. lepas tu demam la pulak. maybe sebab jerebu & cuaca yg tak menentu.. kesiannn dia.

hihihi.. last year punya. 

wa ucapkan selamat hari raya & berhati hati dijalan raya. mintak ampon & maaf kat semua kengkawan.. jika ada salah & silap harap dimaafkan ok. nanti bila wa jumpa lu face to face kita mintak maaf lagi ye.. siap salam cium tangan hihihi..

Comments
  1. purpz says:

    ler.. awat tak habaq? kepong dgn rumah cheq dekat sgt dah tu.. lain kali call la, bleh gak cheq jemput berbuka kat rumah.. anyway, dah terlambat.. lusa cheq nak balik kg dah.. hihihihi.. walau apa pun, nak ucap slamat hari raya aidilfitri kat hang.. ampon maap le kalo ada yg tak berkenan di mata, hati & telinga masa sessi kutok-mengutok & gurau2 mesra.. ehem ehem.. tapi race ttp race, no mercy.. Salam Aidilfitri En Padzli!! jemputlah ke rumah cheq kat Tepen…😦

  2. buncit says:

    eh.. itu gambar, nampak macam laki tu cucuk sate kat boobies awek tu!!! selamat hari raya maaf zahir dan batin… halalkan apa2 yg patut…

  3. z says:

    see you in lumut…kita raya kat sana..hoooraayyyy!!!

  4. teek says:

    selamat hari raya bacin. maaf zahir batin.

  5. Faie says:

    Patut lah gambar awek tu macam terkejut beruk😯.

    Anyway, selamat hari raya!

  6. princessren says:

    Bacin.. Selamat Hari Raya to you and ur family dan Maaf Zahir dan Batin.. wah bagus lah ur anak. dari kecik tak jaga tertib diri. Bagus sungguh🙂 Semoga doa2 mu dimakbulkan di bulan yang mulia ini…

  7. princessren says:

    alamak typo error.. bukan tak jaga tertib. DAH jaga tertib diri. i hate this keyboard.. arrgghhhhh…

  8. Aini says:

    bacin, selamat hari raya!! maaf zahir batin.

  9. stupe says:

    tuan…MPSJ 10k masuk ke tak?

  10. bacin says:

    SELAMAT ARI RAYA – MAAF ZAHIR & BATIN SEMUAAA..

    stupe : MPSJ tak masuk.. hihihi malas daaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s