if i ain’t got u..

Posted: Thursday, November 2, 2006 in General

skg ni wa dok syok layan lagu alicia keys ni.. wa tahu lagu ni memang dah lama main kat radio but baru2 ni je yg tetiba wa rasa sedap mcm mkn ayam goreng je bila dengar lagu ni.

satu lagi lagu yg dok repeat byk kali kat pc wa ni ialah lagu dari band indon, samsons – bukan diriku. jangan tanya kenapa wa suka lagu ni.. wa pun tak tahu.

wa dah upload 4 lagi lagu kat Click PLAY to listen.. termasuk la lagu if i ain’t got u & bukan diriku.

training for powerman berjalan lancar walaupun 10km sampai 1hr 15min & 60km bike 2hr 30min.. yessssss.. wa tahuuu.. gila babun punya slowww :p

p/s : nite triathlon update tekan sini.

Comments
  1. jaja says:

    itu lagu samsons ada version ringtone tak? :p

  2. stupe says:

    bacin, apa dok poyo lagu jiwang nie?

  3. Aini says:

    “bukan diriku” memang best..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s