a thousand miles

Posted: Tuesday, November 7, 2006 in General

this coming saturday : lumut powerman huhu..

training baru nak masuk 2nd gear.. belum panas lagi.. lemang, ketupat & rendang still menjadi pemberat kat dlm perut ni.. mcm mane nak pakai zoot ni :p

lepas raya baru 2 kali kayuh basikal.. 1st gi ulu langat, kayuh about +/-60km. semput daaa.. masa panjat bkt tekali before semenyih dam, rahim & shah selamba je overtake wa pastu hilang tanpa kesan @!#$%&* for ur info mamat dua org tu umur dia dah 60+ tau.. sejak kejadian itu terus jiwa kacau hihihi..

2nd – kayuh dari bangi ke bagan lalang dgn gang pcc +/-95km. start dekat jam 8 pagi. masa pergi wa try to maintain average 30km/hr dlm group kecik 4 rider. berjaya gak la walaupun kengkadang kena tinggal. sampai bagan lalang, wa punya meter tunjuk average 31km/hr.

masa balik from bagan lalang ke bangi – mak oiii.. terasa jauhnya. sampai parking lebih kurang kul 12 t’hari.. and average 27km/hr je.

powerman 2005 – putrajaya : 52min 23s – 1hr 52min 39s – 1hr 14min 08s. placing no. 52 (men’s 30-39)

kat lumut nanti pun sama gak but this time start at 1.00pm.. masa matahari tengah tegak kat atas kepala : 10km run – 60km bike – 10km run

target : emmm.. rasanya tak mampu la nak buat timing yg sama mcm last year. harap2 jangan dnf sudah.. make sure habis & dapat finisher medal je hihihi..

 

wa dapat tengok ramalan cuaca kat pulau pangkor je.. lumut tak ada la dlm list.. boleh la tu, jiran sebelah je. harap2 jgn betul2 ribut sudah la.. hujan sikit2 masa t’hari tu pun best gak.

Comments
  1. stupe says:

    ala bacin, kalau ribut petir and it’s a tri..then you better get worried la, maner tau ada jaws dalam air makan kaki lemang hang…
    🙂

    good luck this weekend. I know this is one race i will miss racing. Maner nak improve time kalau tak dapat race this year???????

    uwaaaaaaa!

  2. jaja says:

    all the best bro!

    pcc i kenot join, tapi insyallah pergi jadi tetamu kehormat😀

  3. wendy says:

    tu har…aku pon takut hujan. i prefer panas2 lagi best. last sunday ipoh pon hujan lebat at 2pm. pray hard.

  4. purp says:

    See ya!! Slamat berjuang hingga ke titisan peluh terakhir!! Tu diaaaaa… semangat beb…

  5. angel naked wife

    Reviews on angel naked wife.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s