pcc presidential ride 2006 – part II

Posted: Wednesday, November 22, 2006 in General

errr.. kalau nak gi pasar ikut jalan mane ye??

wahhh.. mcm kat pasar tani laaa..

tension pakcik tu nak gi kebun kena queue lama hihihi..

macam jepun nak serang malaya daaa..

mtb – mari tolak basikal hihihi..

no energy to talk.. @#$%*! bukit lagiii.. f**k

senyum puas.. lepas kencing la tu hihihi..

jeff : triathlon easy.. this one mau mati ooo..

ribbon kaler merah sesuai gak kat muncung tu :p

kita tengok siapa yg kena..

frustrated – dah jampi tapi nombor tarak naik daaa..

thanks to asri & toing for the photos.. terima kasihhhhhh..

Comments
  1. jaja says:

    ai wan scot wan, ai dun care

  2. azhar says:

    mcm best jeee??

  3. Aini says:

    apa caption mcm siot ni haa?? SAKIT PERUT GELAK OK??!!

  4. aik … bukan ker MTB fungsi dia untuk berbasikal panjat gunung? banyak berjalan jer

  5. tank says:

    perghh..memang Mari Tolak Beskal! muahaha… aku nasib baik belum sampai seru nak mtb lagik.

  6. wendy says:

    bacin: yang ni best ke ipoh fellowship ride best?

  7. Jeff says:

    ehh… gamber i pun ada kat sini… malu ler.. haha… gambar MTB = mari tolak basikal
    see u around man! take care…

  8. azhar says:

    i wish i was staying in kl area la….everyweek ada event la!

  9. wendy says:

    azhar: kalo rajin, bleh travel every week.😛

  10. bacin says:

    jaja : hihihi..

    azhar : best but seksa siol.. everyweek kau datang la kl :p

    monyet : ada 2 part yg tak leh nak kayuh.. 1- initial part.. ramai org – jln jam.. so tolakkk.. 2- part dah nak mampusss..

    tank : adventure race kena pakai mtb tau

    wendy : ipoh best sebab kau ada :p

    jeff : hahaha..

  11. Jamil says:

    foooyooo … gila ramai orang … BESTNYER ….
    Congrats !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s