if tak swim, kayuh & lari wa nak buat apa???

Posted: Sunday, December 3, 2006 in General

mcm biasa.. weekdays skg ni liat sgt nak buat training. ari rabu lepas je wa buat run kat gym.. dapat la 7km in 45min. pastu jumaat.. yg ni tak kira coz tak sempat berpeluh pun.. borak je lebih.

sabtu buat long run lagi.. 20km.. route yg sama.. bkt aman – sri hartamas – bkt aman..

yeszzzaaa.. kali ni best.. ada gang yg pace lebih kurang sama dgn wa. jamil & jumaizi join for the 1st time doing the long run with us. jumaizi before this join 10km je.. skg dah upgrade. azim ada gak.. but pace azim wa tak leh ikut.. semput dibuatnya.. so azim lari la sesorang kat depan :p

this time wa rasa mcm laju sikit.. +/- 2hr 15min. and the bestest part – kat last bukit from bank negara to bkt aman, wa tak jejalan mkn angin mcm last week hihihi.. last week kat situ sudah nampak bintang daaa.. this time stim beb :p

ahad mcm biasa.. kayuhhh.. buat route ulu langat lagi. but this time kayuh sesorang daaa.. kena start lewat sikit +/-8.30am coz kena hantar mak ke rumah kawan dia dulu.. ada kenduri.

+/-55km in 2hr.. panjat genting peres about 30min.. puasss..

kayuh kat ulu langat sesorang ari ahad pagi tak perlu risau.. sebab ramai rider kayuh kat situ.. jumpa isma & group msn.. jumpa group penjara kajang.. jumpa jeff & kengkawan triathlon dia and ramai lagi lah.

eemmm.. dah lama tak buat long ride ni.. broga loop?? pd?? bentong??

lepas kayuh ingat nak lari.. kasut pulak tinggal *fuh sib baik* hihihi..

monday – swim kat cheras pool.

p/s : ari ni rasmi LOOK baru..!!!

Comments
  1. purpz says:

    Mr Look!! apa race penutup tirai 2006???

  2. tank says:

    kalo tak swim, kayuh and lari, buat perut laa…

  3. bacin says:

    purpz : tak ada race lagi kot.. tunggu tahun depan lak

    tank : buat perut or laga perut :p

  4. kalau nak buat broga .. jangan lupa ajak aku

  5. biskot says:

    kalu x swim, kayuh & lari…buat BODO je bai!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s