dah agak dah..

Posted: Wednesday, December 6, 2006 in General

 

seperti yg dijadualkan.. swim kat cheras pool on monday evening, after 3 bulan tak swim.

sampai pool about 6.35pm.. makkk oiii.. ramai gilaaa manusia. most of them bebudak sekolah. dah nak jadi mcm water park la pulakkk. masa nak ke toilet one of mamat life guard tu tegur wa – lama tak nampak bang. wa senyum je kat dia. mesti mamat tu selalu nampak wa swimming huru hara tu pasal dia ingat muka wa ni.

wa lepak tepi pool dulu tengok2 orang hihihi.. pastu lebih kurang kul 7.00pm baru start swimming. 1st 50m dah fail.. lagi +/-5m nak sampai tebing dah transform jadi katak. sampai tebing, nafas mcm baru kena kejar anjing. kena lepak 2-3min baru start balik.

2nd lap & seterusnya pun sama gak.. semput.

after 500m baru berjaya sampai tebing.. sekali tu je la. lepas tu hampehhh..

in 1hr wa buat 700m je.. aduhhh.. banyak lagi benda nak kena improve. penat ooo..

selasa – off day

menu ari ni – 10km kat gym

khamis – swimming

jumaat – tak tahu lagi.. maybe swimming lagi kot

sabtu – 20km long run & maybe add mileage sikit

ahad – kayuhhh.. no idea kat mane.. maybe ikut way2ride or pcc or sscc.. paling malas pun wa akan kayuh ke ulu langat. tgk mcm mane..

Comments
  1. Aini says:

    aku ingatkan aku sorang jer kantoi swimming.. hehehe

    kau join swim class kat mana dulu? kat cheras pool ke?

    bab yg rasa mcm kena kejar anjin tu – hehehehe.. aku pun sama bai. kita kena tambah mileage swim n kena rajin training swim mcm si zebets tu.

  2. stupe says:

    bacin, power giler la hang.

    aku terkapai kapai lagi to get back to training…

  3. HAHHAHA … aduh tergelak aku sorang2 hampeh …

    rajin2 lah swimming … malaysia kekurangan peMAIN triathlon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s