marvelous..

Posted: Sunday, December 24, 2006 in General

saturday.. semalam..

running.. bukit aman – hartamas and back.. menu 20km. start mcm bagus.. badan & kaki rasa cun.. so wa pun belasahhh.. tambah speed konon. the 1st 10km wa buat tak sampai pun 1hr hihihi..

the 2nd 10km after u turn kat petronas tu wa rasa ok lagi.. the last 5km wa sudah nampak bintang kejora.. sampai kat the last hill lepas bank rakyat dekat air pancut labu sayong giant tu wa terpaksa stop running.. kena jalan.. rasa nak mampusss.. dah tak larat nak lari.

sampai je parking, kepala dah berpusing pusing.. mata dah naik juling.. kengkadang tak nampak apa.. wa rasa wa nak pitam.. lepak jab.. amik udara bebanyak.. 5 min lepas tu baru ok.. perghhh.. tobat.

after this tak mau tekan lagi.. cukup la tu.. before this 2hr 15min.. semalam about 2hr or 2hr 5min je.. tu pasal la nak pitam.

balik rumah tak sempat mandi.. terus tebongkang zzzzzz..

sunday.. ari ni..

kayuhhh.. dari rumah wa kat batu 9 jalan cheras – batu 14 ulu langat – batu 18 ulu langat – genting peres – titi – kuala klawang kat jelebu negeri sembilan and back..

135km with bukit sesaja.. diatas bukit.. dibawah bukit.. dikiri bukit.. dikanan pun bukit. total riding time: 5hr 50min.. average 25km/h. wa sampai rumah lebih kurang kul 2.30pm.

stim beb.. wa tak tipu lu.. wa tak mau citer pasal ride ari ni.. lu try baru lu tahu. but i tell u.. confirm MARVELOUS..!!

monday.. esok..

swimming.. menu tak tahu lagi.. ikut suka kot hihihi..

p/s : warning – beginner jgn cuba-try-test kuala klawang hahahaha.. *evil laugh*

Advertisements
Comments
  1. fook says:

    bacin,lucky dint join u guys to klawang,else i mampus kat tepi jalan haha…
    tapi mesti fun ride ke klawang,sebab i ride 50km pun seronok…
    join u guys next time 🙂
    merry christmas!

  2. purpz says:

    dey ane, itu kira training penutup tawon ke sampai tersiksa semput jiwa raga & kaki?? SALAM AIDIL ADHA utk sedara sekeluarga… kalo pjg umoq, jumpa lagi tawon depan… hip hip, hurray!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s