swim.. run.. bike..

Posted: Sunday, January 7, 2007 in General

almost the whole week tak lari.. rabu, khamis & jumaat : swim.

sabtu semalam baru nak lari. mcm biasa.. buat long run with the gang. wa tak miss lagi buat long run every saturday.. harap2 dapat bertahan. menu 20km.. still malas nak tambah mileage. route – bkt aman to hartamas and back. arghhh.. GE30k dah dekat.. 21st january – 2 minggu lagi. next week memang kena buat something.

for this week wa buat 2hr 10min.. add 3min for beli air kat petronas before make a u-turn. split time – 1st 10km : 1hr 04min. 2nd 10km : 1hr 03min.

if tengok timing mcm boleh buat new PR je hihihi.. 2006 punya timing kat GE30k – 3hr 21min.

errr.. but training buat 20km je bai.. race 30km. the last 10km tu yg sakit.. arghhh.. janji rock :p

ari ni sunday.. kayuhhhhhh.. kuala klawang lagi. panjat genting peres pergi dan balik banyak syok oooooo..

this week join way2ride. wa start dari rumah lepas tu jumpa gang yg lain kat batu 14 & kat batu 18 ulu langat. team SSCC yg turun – laif, azmar, sapari & bacin.

start lebih kurang kul 8.15am pastu habis kat batu 18 lebih kurang kul 1.15pm. lepas tu wa tumpang truck laif sampai simpang batu 9 cheras.

122km with average about 25km/h. total riding time – 4hr 55min. this time mcm laju sikit dari ari tu.. mcm laju hihihi.. cuaca mendung dari pagi sampai ke petang.. the bestest beb.

Comments
  1. […] lama tak kayuh sampai ke kuala klawang.. last kayuh ke sana bulan january lepas dgn way2ride. kali ni ditemani oleh azwar, abu, saiful […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s