swimming..

Posted: Wednesday, January 10, 2007 in General

swim yesterday at cheras pool.

sampai pool lebih kurang kul 6.45pm. azmar, doc & steve dah start swimming. wa dengan confident nya terus ke changing room. tiba-tiba..

aduhhhhhh.. seluar kontot sendat lupa nak masuk dlm bag !#$%&*

sib baik kat situ ada tempat sewa seluar.. hahaha.. $4 belasah je laaa.. abis tu tak kan wa nak balik – mane sempat. nak beli baru – tak ada yg menarik pun kat situ *tak ada duit sebenarnya*

200m warm up.. lepak about 1min lepas tu terus buat 1000m. the last 200m mencabar betul.. masa tu dah dekat kul 8.00pm budak2 ikan bilis dah masuk kolam.. tetiba je ramai org dalam pool tu.. 2-3 kali gak la bergesel & berlanggar. ni dah mcm masa start triathlon race.. kena jadi mat rempit – ingat kat jalan raya je ke boleh cilok2.

the last 200m ni memang tak leh nak concentrate.. dengan nak elak dari berlanggar la.. tetiba kat dalam pool tu ada ombak ganas la pulak.. 4 kali kot terminum air kolam tu.. mengelupur gak la nak maintain takut lemas hihihi..

disebab semalam wa tak dapat nak buat new PR semua citer kat atas tu adalah wa punya excuse hahaha.. 1km – 36min. last week 34min.. poyo je kan?

Comments
  1. jaja says:

    wah dalam pool pun ada ombak ganas ke?

  2. azhar says:

    oi ko dah improve ko punya swim heh..
    jangan sewa seluar kat s.pool…eeeeeiyuk tak basuh punya!!hahahahahahaha
    bayang kan orang ada kurap…tula ko pakai hahaha

  3. Aini says:

    HAHAHHAHHA seluar kurap HAHAHHAHAHHAHA

  4. bacin says:

    jaja : abis tu dah beribu-ribul lemon org kat dlm pool tu.. rapat2 lak tu.. masa tu lah terhasilnya ombak ganasss..

    azhar : still terkapai kapai gak.. bila dah penat jadi katak la.. but ok la dari dulu

    azhar & aini : after 24hr tak ada gatal2 kira ok la tu hihihi..

  5. Aini says:

    wey.. kau dah gi check darah for HIV tak??😛

    lainkali jgn lupa sepentot berenang kau OK? hehehe

  6. kapchai carbon says:

    aikkk… bukan ke hobby kau gesel-mengesel??? lain kali kalau lupa bawak trunk, pakai je spender, kalau lupa pakai gak pakai je stokin… kalau lupa gak kau terjun bogel je. orang mesti ingat kau pakai wersuit sbb dari atas sampai bawah dah ala-ala rentung gitu

  7. Ilani says:

    wei knal jeremy ng x? bdk kechik tuh..??
    poyo x dier?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s