performance managemant review

Posted: Tuesday, January 16, 2007 in General

baru habis buat PMR.. dah final la ni kot.. setelah 2-3 ari berhujah depan boss mencurahkan rasa hati yang tak puas hati.. *mcm cakap dengan dinding*

tun mahathir pernah cakap “mane ada keadilan kat dunia ni”

overall rating – “should be ready for higher level work within one year”. benda ni wa dah dapat every year since 5-6 years back.. piii raaa mabukkk.. sampai bila??

Advertisements
Comments
  1. Aini says:

    itu maknanya.. tahun depan, kau kena jadi IRONMAN!! woohoo! hehehe

  2. Pemadam ... says:

    Aku ingat ko buat PMR on RUN/BIKE/SWIM. I am sure kalau buat ni the recomendation would be … READY FOR IRONMAN. hehehe

    Just do your best beb! The best will come back to U.

  3. jaja says:

    ya tuan, saya yang menurut perintah, hohoho

  4. Me says:

    hahahah… pmr tu syarat je… yg penting industrial fan kasik tarok kat ofis.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s