Archive for Sunday, January 21, 2007

GE 30km & 20km..

Posted: Sunday, January 21, 2007 in General

semua best.. layannn beb.. errr.. but wa punya timing je yg agak tak berapa best hihihi.. unofficial 3hr 29min.. plus 8min from last year punya PR.. tapi wa tak kisah.. janji rockkk.. maybe sebab faktor umur kot :p

1st 10km = 1hr 06min.. 2nd 10km = 1hr 02min.. 3rd 10km = 1hr 20min

10km = 1hr 06min.. 20km = 2hr 08min.. 30km = 3hr 29min

tengok gambar la pulak.. from wa punya camera but yg tukang tangkapnya azman.. thanks man.. apa daaa.. photographer tak ada camera hihihi..

carik apa tu bai?

si jamil – kawan abang yg kat opis besar tu..

khairul & jaja

eugene & intan *ipoh mali*

ayam, jaja, khairul, intan & eugene.. gang 20km

khairul, faie & jaja

mariana akak si dino.. dia dapat 2nd dlm Category G

ironman wong ah thiam

eugene.. dah sampai finish line pun nak lari lagi ke.. next time reg. for 30km la brother baru puasss.. hihihi..

azam.. jumpa dia masa kat starting je.. lepas tu hilanggg..

intan.. laju gak amoi ni

man mesti syok kat awek ni kan.. sabarrr man :p

adrian

khairul sampai dulu.. lepas tu jaja

lepas tu faie.. caya la.. well done.. korang bertambah terel sekarang..

simon cross.. zebets panggil dia mat salleh gila

zebets @ cebets @ monyet @ pundekkk..

azmar & doc hisham.. mcm pasangan bahagia la hihihi..

jamil – butang baju melayu aku mane daaa..

before cross the finish line – “ni last wa lari 30km.. lepas ni tak mau.. mcm nak mampusss..”. 5min after cross the finish line – “KLIM 42km early bird $30 kan?”

mamat kiri & kanan wa ni memang laju beb

tok kadi : sah?       saksi I & saksi II : sah..!!!

ooo.. patut la dia handsome.. misai dia sambung dgn bulu hidung rupanya

ashley : nko yg no.1 tadi kan?

bacin : no.1 tu dari kenya.. betul – sumpah aku org m’sia 

aduhhh.. duduk kemut pun sakit..

duduk terkangkang pun sakit.. hahaha..

pak! lihat abg labu tu pak.. dia main mata dgn manisah

eh? belum cucuk dah butaaa..

dino : tukang swim – aku.. tukang kayuh – aku.. tukang lari – aku.. tukang amik gambar pun aku.. memang hj bahkhil betul la

medal : depan & belakang